ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ-ΤΑ TOP ΧΡΩΜΑΤΑ

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ-ΤΑ TOP ΧΡΩΜΑΤΑ

To τζιν είναι εδώ, το τζιν είναι παντού … Και φέτος την Άνοιξη έρχεται μία νέα τάση να μας βγάλει από τη ρουρίνα μας και να μας ξεσηκώσει. Τη δεκαετία του 90 τα χρωματιστά τζιν παντελόνια ήταν στο επίκεντρο της μόδας και είχαν σαρώσει τις εμφανίσεις των γυναικών. Και φυσικά όπως όλες οι τάσεις, έρχεται η μέρα που επιστρέφουν. Γιατί και η μόδα… κύκλους κάνει! Τα πολύχρωμα τζιν έρχονται και πάλι στη μόδα και θα φέρουν χρώμα στη ντουλάπα μας. Τα trends επιβάλλουν να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας καθώς φέτος τάση αποτελούν όλα τα έντονα χαρούμενα χρώματα όπως το φούξια, πράσινο, κίτρινο, κόκκινο κ.α, αλλά και παστέλ χρώματα με top επιλογές το λιλά και το ροζ.

Είμαι σίγουρη πως είσαι κι εσύ από εκείνες τις γυναικές που έχουν στο μυαλό τους παντελόνια σε πιο σκούρες αποχρώσεις πιο κλασσικές όπως μαύρο, μπλε σκούρο, χακί γκρι κ.α. πως μ αυτά νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Ήρθε η ώρα όμως να αλλάξεις συνήθειες και να τολμήσεις να φτιάξεις σετ με χρώμα που θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμα πιο έντονα πως έφτασε η Ανοιξή.

Προτάσεις για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις με χρώμα για τα top χρώματα της άνοιξης σε τζιν παντελόνι..

ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΖΙΝ

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και φυσικά δε θα μπορούσε ακόμα και σε τζιν να μη φορεθεί σε μία πιο βραδινή εμφάνιση.. Επέλεξε να το συνδυάσεις με μπλούζα από μαύρη δαντέλα, σακάκι και γόβα κι έφυγες. Για καθημερινή εμφάνιση προτείνουμε να το ταιριάξεις με λευκά αθλητικά και ένα χαλαρό t- shirt με κάποιο τύπωμα ή λεπτομέρεια. Special tip το κόκκινο κάνει απόλυτο συνδυασμό με το λεοπάρ επέλεξε ρούχα ή αξεσουάρ με λεοπάρ λεπτομέρειες και απογείωσε και το πιο απλό καθημερινό σου σύνολο.

ΛΙΛΑ ΤΖΙΝ

Λιλά το χρώμα που φέτος θα σου κλέψει τη καρδία! Το λιλά είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα που συνδυάζει κατι απαλό και ανάλαφρο στο μάτι, δίνοντας όμως μία αίσθηση του μοναδικού και πρωτότυπου καθώς είναι ένα χρώμα που δεν έχουμε συνηθήσει να βλέπουμε. Επελεξέ το σε casual εμφανίσεις συνδυάζοντάς το λιλά τζιν σου με τοπάκια ή χαλαρά μπλουζάκια και jacket. Επίσης θα μπορούσες να το φορέσεις με πέδιλο και έλα ελαφρύ λευκό πουκαμισάκι στο γραφείο.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΖΙΝ

Ένα χρώμα που δε σταματάμε να βλέπουμε καθώς είναι έντονο χώρις να είναι χτυπητό στο μάτι και συνδυάζεται απίστευτα με πάρα πολλά άλλα χρώματα. Το πράσινο τζιν σου μπορείς να το φοράς από το πρωί έως το βράδυ επιλέγοντας τα κατάλληλα παπούτσια αλλά και πανωφόρια. Συνδύασε μάυρο ψηλόμεσο τζιν, με κάποιο κορμάκι από μέσα και ένα εντυπωσιακό πανωφόρι κι έφυγες.

Μπορεί να σας αρέσει