Δερμάτινα jacket την άνοιξη..Διάλεξε το δικό σου!

Δερμάτινα jacket την άνοιξη..Διάλεξε το δικό σου!

Στη γυναικεία μόδα υπάρχουν μερικά must-have ρούχα που δεν έχουν ημερομηνία λήξεως, αλλά ούτε και εποχή. Ρούχα όπως οι κλασσικές γόβες ή ένα μίνι μαύρο φόρεμα ή ένα κλασσικό μαύρο παντελόνι. Τα τελευταία χρόνια, ένα ακόμη ρούχο πρέπει έχει μπει συναμικά στη λίστα των κλασσικών must, κι αυτό δεν είναι άλλο από το δερμάτινο jacket.

Είναι η εποχή που μας απασχολεί περισσότερο από ποτέ τι θα φορέσουμε για να είμαστε έτοιμες μπροστά στις συνεχείς αλλαγές του καιρού. Από τη μια είναι πολύ νωρίς για να ντυθούμε με τα ανοιξιάτικα σύνολά μας, μιας και μπορεί να μας προδώσουν από την άλλη τα χειμερινά looks μοιάζουν τόσο ξεπερασμένα αλλά και τόσο ”μουντά” για την Άνοιξη.

To δερμάτινο jacket είναι ο καλύτερος τρόπος να ενισχύσουμε τα ανοιξιάτικα σύνολά μας. Είναι από τα κομμάτια που θα σε «σώσουν» σε κάθε περίσταση, αφού μπορούν να υποστηρίξουν άψογα όλες σου τις εμφανίσεις. Δίνει προσωπικότητα στο look σου και μπορεί να φορεθεί άνετα τόσο με ένα τζιν παντελόνι, όσο και με φούστες και φορέματα για το βραδάκι.

Ήρθε, λοιπόν, η περίοδος να φορέσουμε τα leather jackets μας, αλλά πώς; Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι δύσκολο να φορέσεις ένα δερμάτινο σακάκι καθώς ταιριάζει σε πολλά looks, από πρωινά μέχρι βραδινά. Συνήθως, είναι τα δερμάτινα τύπου biker που επιλέγουμε, καθώς είναι η πιο κλασική και safe επιλογή. Επίσης, το μαύρο είναι η πρώτη επιλογή μας σε χρώμα, με το καφέ να έρχεται δεύτερο. Όμως, ξεχνάμε ότι υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές. Σε χρώματα, ιδιαίτερα τη φετινή άνοιξη μπορείς να διαλέξεις ένα δερμάτινο jacket σε μουσταρδί και ροζ που είναι στη μόδα, ή αν δεν θες να επενδύσεις σε κάτι που σου μοιάζει «εφήμερο», μπορείς να διαλέξεις ένα κόκκινο ή ένα λευκό που είναι πιο κλασικές αξίες.  Επίσης, τo δερματινό σου μπορεί να είναι πιο μακρύ απ’ ό,τι το έχεις φανταστεί ή και cropped, τα οποία είναι της μόδας.

Παρακάτω σου προτείνουμε τα top δερμάτινα πανωφόρια της σεζόν που μπορείς να τα αποκτήσεις σε πολύ χαμηλές τιμές!!

 

Μπορεί να σας αρέσει