Φλοράλ παντελόνες για το καλοκαίρι

Φλοράλ παντελόνες για το καλοκαίρι

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Όλες γνωρίζουμε τις λεγόμενες φλοράλ παντελόνες οι οποίες διακρίνονται για τα έντονα λουλούδια τους αλλά και για τα λεπτά υφάσματα τους που μας κρατούν δροσερές αλλά και στυλάτες για το καλοκαίρι. Ιδανικές για καθημερινές εμφανίσεις με ένα πέδιλο αλλά και για βραδινές εξόδους με μία πλατφόρμα ή ένα ψηλό πέδιλο. Τα μυστικά για το συγκεκριμένο παντελόνι είναι απλά και μπορείς εύκολα να τα ακολουθήσεις 😉

Μυστικά για να το συνδυάσεις:

  1. Αρχικά, προτίμησε να συνδυάσεις το συγκεκριμένο κομμάτι με ένα μονόχρωμο τοπάκι είτε crop top είτε κανονικό με ένα χρώμα που θα είναι πιο safe όπως το μαύρο ή το άσπρο.
  2. Έπειτα επίλεξε να φορέσεις από πάνω το τζίν τζάκετ σου που ταιριάζει τέλεια με αυτό το παντελόνι.
  3. Ύστερα, επίλεξε ένα πέδιλο μονόχρωμο και όχι τόσο έντονο γιατί ήδη η παντελόνα σου έχει ένα έντονο print οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσεις και ένα ακόμα έντονο χρώμα ή print.

Μυστικά για την καλύτερη εφαρμογή στο σώμα σου:

  1. Πρώτον, επίλεξε ένα παντελόνι φαρδύ εάν θέλεις να κρύψεις ατέλειες στην περιφέρεια και όχι μόνο φαρδύ αλλά και στενό στην μέση. Το συγκεκριμένο στυλ τραβάει το μάτι στην μέση και κρύβει τέλεια τις ατέλειες μας. Από πάνω επίλεξε ένα κολλητό τοπ ή ένα crop τοπ για να μην δημιουργήσεις extra όγκο που θα του έδινε ένα φαρδύ μπλουζάκι.
  2. Εάν από την άλλη έχεις μία σιλουέτα με μακριά πόδια διάλεξε κάτι κολλητό ή μία φλοράλ παντελόνα τύπου καμπάνα που θα αναδείξει το ύψος και τα πόδια σου.
  3. Τέλος αν είσαι petit επέλεξε μία παντελόνα η οποία είναι τύπου ζιπ κιλότ η αλλιώς μία παντελόνα που θα ανοίγει στα πατζάκια. Το άνοιγμα στα πατζάκια βοηθάει στο να προσθέτει ύψος αφού βέβαια συνδυαστεί και με ένα παπούτσι με λίγο τακούνι.

Όποια παντελόνα και να διαλέξεις ξέρουμε ότι θα την λατρέψεις οπότε μην το φοβηθείς και τρέξε να βρείς μία! Εμείς σου προτείνουμε τις εξής:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει