Γιορτινό outfit!

Γιορτινό outfit! Τα Χριστούγεννα έχουν ήδη έρθει και σίγουρα θα έχεις αρκετές προσκλήσεις για parties ή διάφορες εκδηλώσεις. Όμως σε αγχώνει τι θα φορέσεις για να είσαι πάντα όμορφη και πολύ stylish σε κάθε σου εμφάνιση? Σου έχουμε μερικές ιδέες για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το κατάλληλο γιορτινό outfit!

 Οι μέρες αυτές προϋποθέτουν πολύ λάμψη και γυαλάδα. Έτσι μπορείς να επιλέξεις υφάσματα με παγιέτες ή glam κυρίως σε μαύρο χρώμα ή γκρι και δώσε έμφαση σε λεπτομέρειες. Μπορείς για παράδειγμα να συνδυάσεις ένα καλό σικάτο κοστούμι με ένα γυαλιστερό τοπ το οποίο θα σε κάνει να δείχνεις σίγουρα πιο λαμπερή και πολύ στυλάτη!

Επίσης το βελούδο κυριαρχεί κάθε χρόνο σε αυτήν την γιορτινή περίοδο. Μπορείς να το βρεις σε παντελόνια, φούστες ή ακόμα και σε φορέματα και δείχνει ακόμα πιο γιορτινό αν το συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό χρώμα όπως το κόκκινο ή το σκούρο πράσινο.  

Το πιο διαχρονικό και κυρίαρχο χρώμα είναι πάντα το μαύρο. Είναι ο πρωταγωνιστής για κάθε γιορτινή περίσταση και μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα looks. Είναι το χρώμα που σε κάνει να αισθάνεσαι πάντα πολύ άνετη. Άλλωστε έχεις σίγουρα ένα μαύρο φόρεμα το οποίο όταν συνδυάσεις με έντονα, glam αξεσουάρ σε βγάζει πάντα από την δύσκολη θέση.

Μία από τις πιο hot επιλογές για τα γιορτινά outfits είναι το κόκκινο χρώμα. Είναι ένα χρώμα τολμηρό και άκρως θηλυκό που σίγουρα θα τραβήξει το βλέμμα όλων! Ένα κόκκινο φόρεμα ή μία μπλούζα συνδυασμένη με ένα καλό παντελόνι και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες είναι σίγουρα μία εξαιρετική επιλογή για να δείχνεις εντυπωσιακή, λαμπερή και μέσα στο κλίμα των εορτών.

Όποιο γιορτινό outfit και να επιλέξεις θα πρέπει σίγουρα να το συνδυάσεις με το κατάλληλο πανωφόρι, όπως μία γούνα ή ένα καλό μαύρο παλτό, και απαραιτήτως με ένα ζευγάρι γόβες ή ψηλοτάκουνα μποτάκια. Επίσης θα πρέπει να δώσεις έμφαση σε εντυπωσιακά αξεσουάρ για να έχεις ένα ολοκληρωμένο look.   

Όμως το σημαντικότερο είναι να έχεις καλή παρέα και κυρίως καλή διάθεση και θα δείχνεις πολύ λαμπερή και όμορφη! Καλές Γιορτές!

Μπορεί να σας αρέσει