Γυναικεία παντελόνια και πως να τα φορέσεις

Γυναικεία παντελόνια και πως να τα φορέσεις

Μετά την επέλαση του χιονιά στην χώρα μας επικρατούν πλέον αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες και πολύ κρύο! Θα σου δείξουμε την πιο άνετη και ζεστή λύση που είναι τα Γυναικεία παντελόνια και πως να τα φορέσεις!

Μία νεα τάση στα παντελόνια είναι τα slouchy δηλαδή άνετα, φαρδιά παντελόνια. Όμως ακριβώς επειδή είναι φαρδιά μπορεί να προσθέτουν όγκο και για αυτό χρειάζεται ο κατάλληλος συνδυασμός για να τα αναδείξεις. Ιδανικά μπορούν να συνδυαστούν με ένα πουκάμισο, με σακάκι και τα αγαπημένα μας μοκασίνια και έτσι έχεις ένα πολύ κομψό office look. Το φαρδύ παντελόνι ταιριάζει επίσης υπέροχα και με ψηλές μπότες δίνοντας ένα δυναμικό και sexy στυλ στην εμφάνισή σου.

Επίσης τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι μία νέα τάση και τα προτιμάμε καθώς κολακεύουν ιδιαίτερα τη σιλουέτα. Μπορούν να συνδυαστούν με πλεκτά ή ακόμα και με πουκάμισα και θα κάνουν την διαφορά σε όλες σου τις εμφανίσεις.

Το δερμάτινο παντελόνι ανήκει σίγουρα στα αγαπημένα μας κομμάτια. Μπορεί να φορεθεί με τις ψηλές μπότες σου και με ένα oversized πουλόβερ και θα δείχνεις πάντα πολύ στυλάτη και άνετη.

Το μπορντό είναι ένα χρώμα χειμωνιάτικο. Το μπορντό παντελόνι είναι εντυπωσιακό, μοντέρνο και ιδιαίτερο. Είναι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα και προτείνουμε να το φορέσεις είτε με κλασσικό μαύρο, είτε με καμηλό είτε ακόμα και με μία άλλη απόχρωση του μπορντό δημιουργώντας έτσι ένα total wine σύνολο!

Και φυσικά από τα παντελόνια δεν θα μπορούσε να λείψει το κλασσικό μαύρο που μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες από τις δύσκολες ώρες. Για ένα αυστηρό office look μπορείς να το φορέσεις με ένα πουκάμισο και σακάκι και ψηλοτάκουνες γόβες. Για ένα βραδινό λουκ μπορείς να το φορέσεις με μία μπλούζα και ένα εντυπωσιακό γουνάκι!

Πλέον υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε Γυναικεία παντελόνια και πως να τα φορέσεις ανάλογα με την περίσταση. Αναζήτησε ένα μοντέρνο παντελόνι για τις καθημερινές σου βόλτες ή ένα basic για το γραφείο και σίγουρα θα κάνεις την καλύτερη επιλογή δημιουργώντας κάθε φορά και ένα διαφορετικό outfit!    

Μπορεί να σας αρέσει