Η Μόδα στις Γυναικείες Μπλούζες για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Η άνοιξη επιτέλους ήρθε και το καλοκαίρι πλέον δεν φαίνεται να είναι τόσο μακριά. Η διάθεση ανανέωσης ολοκληρώνεται κρύβοντας όλα τα σκούρα ρούχα του χειμώνα και ανανεώνοντας το ντύσιμό μας με ανοιχτόχρωμες ανοιξιάτικες μπλούζες, φορέματα και αέρινες φούστες που είναι οι αγαπημένες μου!

Φίλη μου, μελέτησα όλα τα top fashion trends για τις γυναικείες μπλούζες. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείς να βρεις τα πιο μοδάτα γυναικεία ρούχα από επιλεγμένες βιοτεχνίες της Ιταλίας και της Ελλάδας. Στόχος μας είναι να επιλέγουμε σχέδια ρούχων σύμφωνα με τα fashion trends σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα για να μπορείς να τα φοράς για πολύ καιρό. Να θυμάσαι ότι την μόδα δεν πρέπει να την ακολουθείς τυφλά, αλλά να την προσαρμόζεις στην προσωπικότητα και τον σωματότυπό σου ώστε το ντύσιμό σου να είναι πάντα εκπληκτικό.

Γυναικείες Μπλούζες με Ρίγες
Οι σχεδιαστές έφεραν για άλλη μία φορά τις ρίγες στην μόδα. Από την πιο λεπτή κλασική ρίγα μέχρι την πιο μεγάλη χοντρή ρίγα. Ένα μικρό tip στο γυναικείο ρούχο είναι ότι οι κάθετες ρίγες συνήθως σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατη.

Αέρινες Μπλούζες
Η τάση της μόδας για την καθημερινότητά μας είναι η άνεση. Μπλούζες που τις φοράμε και νιώθουμε ελευθερία. Η λαιμόκοψη και οι διάφορες λεπτομέρειες της μπλούζας δίνουν στυλ και σε βοηθούν να τις φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Φλοράλ
Οι φλοράλ εμφανίσεις είναι το must αυτού του καλοκαιριού! Ο συνδυασμός των χρωμάτων και τα μοναδικά σχέδια με τα έντονα χρώματα σου επιτρέπουν να συνδυάσεις την μπλούζα σου με τα περισσότερα παντελόνια σου, ενώ με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείς να τη φορέσεις είτε στη δουλειά είτε στη βραδινή σου βόλτα. Τα έντονα χρώματα και οι αποχρώσεις μίας φλοράλ μπλούζας θα σου δώσουν το μοντέρνο look που θέλεις!

Μπλούζες με έξω τους ώμους
Η θηλυκότητα και ο ερωτισμός στο γυναικείο ντύσιμο είναι must αυτή την Άνοιξη, με το πιο αντιπροσωπευτικό γυναικείο ρούχο να είναι οι μπλούζες με τον έναν ώμο έξω. Τώρα που ο καιρός είναι ακόμα άστατος μπορείς να επιλέξεις μακρυμάνικες μπλούζες με ιδιαίτερα μανίκια, που δίνουν μια εξαιρετική φινέτσα στο στυλ σου.

Μπλούζες Oversized
Οι oversized μπλούζες δίνουν μια ιδιαίτερη χάρη με τον όγκο τους και ευτυχώς είναι μια ακόμη τάση στο γυναικείο ντύσιμο που επικρατεί. Όλες όσες αγαπάμε τα oversized ρούχα, πουκάμισα, μπλουζοφορέματα και μπλούζες, όχι μόνο είμαστε ακόμα στη μόδα, αλλά απολαμβάνουμε την άνεση του σώματος και της κίνησής μας. Καλό είναι όταν επιλέγεις oversized μπλούζες με μακριά μανίκια να τα διπλώνεις προς τα πάνω, περίπου στα 3/4, είναι ένα trick για να δείχνουν πιο μακριά τα χέρια σου.

Μπλούζες με Κέντημα
Τα κεντήματα σε μπλούζες, πουκάμισα αλλά και σε φορέματα είναι κάτι σαν κόσμημα. Απογειώνει ένα απλό ρούχο, ακόμα και μονόχρωμο, δίνοντας μία αίσθηση αρχοντιάς στο ντύσιμό μας. Προσωπικά, λατρεύω τις μπλούζες με κηπούρ λεπτομέρειες, ανακαλύψτε τις στο eshop μας!

Κορίτσια μείνετε συντονισμένες στο το blog της ERG Fashion, έρχονται νέα άρθρα με τις πιο in fashion συμβουλές και προτάσεις ντυσίματος με τους πιο μοδάτους συνδυασμούς! Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την κατηγορία Just In του eshop μας για να ανακαλύπτετε όλα τα νέα γυναικεία ρούχα της collection S/S 2018.

Μπορεί να σας αρέσει