Οι τάσεις σε φθινοπωρινές μπλούζες

τάσεις σε φθινοπωρινές μπλούζες

Έχουμε ήδη μπει στο φθινόπωρο, αν και ο καιρός ακόμα δεν το δείχνει, και έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τι είναι στην μόδα για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019-2020. Οι πρώτες νέες τάσεις σε φθινοπωρινές μπλούζες έχουν καταφτάσει και φυσικά είμαστε εδώ για να σας τις παρουσιάσουμε.

Φέτος στις τάσεις της μόδας σε φθινοπωρινές μπλούζες επικρατούν τα oversized πλεκτά, το layering καθώς επίσης και οι τρυπητές οι μπλούζες από άλλη εποχή. Διαμορφώστε ένα style με γυναικείες μπλούζες μακριές και τοπάκια που ταιριάζουν στο στυλ σας.

Όπως πάντα, τα πιο ζεστά και χουχουλιάρικα ρούχα της εποχής δεν είναι άλλα από τα πλεκτά. Σε φορέματα, πουλόβερ, αλλά και ζακέτες, το πλεκτό αποτελεί ένα από τα κατεξοχήν φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το καλύτερο είναι ότι και αυτή τη χρονιά, τα αγαπημένα μας πουλόβερ εξακολουθούν να είναι τεράστια και ζεστά και θα μας κρατήσουν όμορφες και πάντα in fashion.

Μεγάλη τάση της μόδας σε φθινοπωρινές μπλούζες είναι η εποχή των 70’s και 90’s. Το βολάν κάνει την εμφάνιση του σε αυτή τη σεζόν σε μπλούζες και φορέματα. Το συγκεκριμένο στυλ ρούχου γενικά ή θα σου αρέσει πολύ ή καθόλου. Μπορεί να είναι διακριτικό αλλά αντιθέτως να γίνει πολύ εκκεντρικό αναλόγως τον τρόπο που το φοράς.

Επίσης τα φουσκωτά μανίκια έρχονται να δώσουν έναν άλλο αέρα στις γυναικείες μπλούζες θυμίζοντας μας κάτι από την δεκαετία των 60’s.

Φέτος η νέα είσοδος στο χρώμα για τις γυναικείες μπλούζες είναι ξεκάθαρα το μουσταρδί αλλά και το camel, όμως πάντα θα υπάρχουν και οι πιο safe επιλογές με ουδέτερα χρώματα, όπως το απαλό ροζ, το βαθύ πράσινο και το μπλε.

Μία άλλη τάση της μόδας είναι το layering. Μπλούζες και πλεκτά πάνω από πουκάμισα. Μια κομψή εμφάνιση, ενδέχεται να συνοδεύεται από ένα κλασικό λευκό πουκάμισο. Όμως, πώς να βγεις έξω στο κρύο μόνο με ένα πουκάμισο; Έτσι σου έχουμε την λύση να είσαι όμορφη και στυλάτη με τις δύο πλεκτές μπλούζες που έχουμε στην συλλογή μας, οι οποίες δείχνουν σαν να υπάρχει από μέσα πουκάμισο.

Βέβαια μπορείς, κάτω από ένα χοντρό πλεκτό με αραιή πλέξη να προσθέσεις ένα απλό πουκάμισο ή ένα basic μπλουζάκι από μέσα και έτσι θα είσαι πάλι ζεστή και με πολύ κομψή εμφάνιση.

Επίσης μία πολύ hot τάση της μόδας είναι και οι μπλούζες γυναικείες με γυμνούς ώμους (off-shoulder) συνδυασμένες με μίνι γυναικεία φούστα ή στενό παντελόνι και γόβες είναι μια επιπρόσθετη επιλογή για ένα σοβαρό ‘80s look. Μην ξεχάσουμε την ζώνη στην μέση καθώς τα μακριά μπλουζάκια ολοκληρώνονται αν προσθέσουμε αυτό το αξεσουάρ που αναδεικνύει το γυναικείο σώμα και τονίζει τις ελκυστικές μας καμπύλες.

Μια ακόμα προσθήκη για κομψό look, είναι οι μπλούζες με ζιβάγκο αφού αναδεικνύουν τον αδύνατο μακρύ λαιμό ενώ τα φαρδιά μανίκια εκφράζουν κομψότητα και μυστήριο. Ο συνδυασμός είναι ιδανικός με φούστες και κλασικά παντελόνια μονόχρωμα ή και εμπριμέ.

Επίσης για ένα πιο ρομαντικό λουκ μπορούμε να επιλέξουμε μπλούζες με φιόγκους και σούρα στο τελείωμα σε πολύ όμορφα φθινοπωρινά χρώματα. Αυτές οι μπλούζες είναι ιδανικές με ψηλόμεσα παντελόνια και ζεστά παλτό ή σακάκια.

Τέλος οι διαφάνειες είναι πολύ hot τάση και ένα από τα πιο βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας για μία ultra chic βραδινή μας έξοδο.

Ανακαλύψτε όλα τα in fashion κομμάτια και όλες τις τάσεις σε φθινοπωρινές μπλούζες, στην μεγάλη online μας ποικιλία!

Μπορεί να σας αρέσει