Μακρια φορεματα του καλοκαιριου

ΜΑΚΡΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Ο καιρός μας τρελαίνει και η ζέστη χτυπάει κόκκινο και φυσικά το μόνιμο προβλημά μας είναι τα ρούχα. Είναι η περίοδος που όλες ψάχνουμε να φορέσουμε κάτι που θα είναι chic και θηλυκό αλλά ταυτόχρονα άνετο και δροσερό. Η εποχή επιβάλλει ρούχα αέρινα και άνετα που δεν σε περιορίζουν και σε κάνουν να νιώθεις χαλαρά και όμορφα σε κάθε περίσταση. Τέτοια ρούχα είναι τα μακριά φορέματα, τα οποία δεν είναι μόνο χαλαρά και αέρινα αλλά προσδίσουν και μια θηλυκότητα και κομψότητα σε κάθε γυναίκα.

Τα μακριά φορέματα είναι το ρούχο που όλες πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας αυτό το καλοκαίρι. Ένα μακρυ φόρεμα όμως δεν αρκεί από μόνο του για να κάνει τη διαφορά. Στο κάθε ντύσιμο το παν είναι το πώς να το συνδυάσεις αλλά και να μπορείς να το υποστηρίξεις. Τα μακριά φορέματα είναι για όλες ανάλογα όμως με το στυλ και την περίσταση πρέπει να ξέρεις να κάνεις τη σωστή επιλογή. Παρακάτω μπορείς να βρεις ιδέες για μακριά φορέματα που είναι φέτος στη μόδα και που η επιλογή τους θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Φλοράλ μακριά φορέματα

Φλοράλ παντού. Το φλοράλ είναι τάση της σεζόν και θα το βρείς σε όλες του τις παραλλαγές. Μπορείς να βρεις άπειρα φλοράλ σχέδια σε μακριά φορέματα, φυσικά πάντα και ανάλογα με το στυλ και το γούστο σου. Για τις πιο τολμηρές τα πολύ μεγάλα λουλουδάτα μοτίβα σε έντονα χρώματα κάνουν τη διαφορά στο ρούχο αλλά ακόμα και ένα φόρεμα με ψηλό ανθάκια θα σε κάνει να διαφέρεις και να ξεφύγεις από τα κλασσικά μονόχρωμα ρούχα. Φέτος είναι τη μόδα τα μακριά φορέματα με έξω τους ώμους, αλλά και εκείνα με κρουαζέ κόψιμο και ραντάκια.

 

Μονόχρωμα μακριά φορέματα

Τα μονόχρωμα φορέματα είναι και θα είναι πάντα στη μόδα. Χρόνο με τη χρόνο όμως η μόδα προσδίσει λεπτομέρειες που κάνουν ακόμα και το πιο απλό μονόχρωμο ρούχο να ξεχωρίζει. Για φέτος τα κουμπάκια είναι η λεπτομέρεια που κάθε μία θα λατρέψει. Κουμπάκια μπροστά σε όλο το μήκος του φορέματος ή στο μπούστο. Επίσης φορέματα με ζωνάκι τύπου κορδόνι που κολακεύει τη μέση και βοηθάει να στρώνει το ρούχο καλά στη κάθε σιλουέτα. Τέλος τα φορέματα με σκίσιμο είναι αυτά που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και είναι ιδανικά και για άκρως βραδινές εμφανίσεις.

 

Μπορεί να σας αρέσει