Μονόχρωμο λουκ για την άνοιξη και πως θα το πετύχεις

Μονόχρωμο Λουκ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Το μονόχρωμο λουκ είναι ένα από τα πιο φημισμένα και αγαπημένα λουκ όλων των εποχών. Απλό, σικ και ιδανικό για την άνοιξη. Αυτό που χρειάζεται για να το πετύχεις είναι να επιλέξεις – αρχικά – ένα χρώμα που ταιριάζει στο χρώμα σου και ύστερα να το συνδυάσεις με  τα σωστά αξεσουάρ. Μην ανησυχείς εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το πετύχεις με μεγάλη ακρίβεια δίνοντας σου κάποιες προσεκτικές συμβουλές 😉

  1. Πρέπει να επιλέξεις το πιο κατάλληλο χρώμα, αναλόγως την περίσταση που θα το φορέσεις. Επίλεξε κάτι πιο παλ το πρωί (τύπου φυστικί, άσπρο ή καφέ), ενώ πιο έντονο για βράδυ όπως το κόκκινο, το πράσινο, το κίτρινο.
  2. Επίλεξε ένα σωστό χρώμα που να σε κολακεύει. Δηλαδή, να ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών σου αλλά και στο χρώμα του δέρματος σου.
    – Αν είσαι ξανθιά προτίμησε το κόκκινο,  πράσινο,  μπλε ηλεκρίκ, βεραμάν, ροζ και μαύρο (αλλά μιας και είναι άνοιξη καλό θα ήταν να το αποφύγεις).
    – Αν είσαι μελαχρινή, επίλεξε κόκκινο, κίτρινο, φυστικί, γαλάζιο, ροζ, μπλε ηλεκτρίκ, άσπρο και μωβ.
    – Αν είσαι καστανή, επίλεξε χρώμα κόκκινο, κίτρινο, μπλε ηλεκτρίκ, κίτρινο, γαλάζιο, ροζ και μωβ.
    – Τέλος, αν είσαι κοκκινομάλλα (ή τζίντζερ) επίλεξε το κόκκινο – μην το φοβηθείς ταιριάζει στις κοκκινομάλλες! Το άσπρο, το  πράσινο, το μωβ, το ροζ και το μπλε ηλεκτρίκ.
  3. Ιδανικές ιδέες για να πετύχεις αυτό το λούκ είναι να συνδυάσεις παντελόνι με σακάκι και μπλούζα στο ίδιο χρώμα, φούστα και μπλούζα στο ίδιο χρώμα αλλά και φόρεμα που θα έχει ίδιο χρώμα με το τζάκετ σου. Ένας επίσης ωραίος συνδυασμός είναι οι παντελόνες ή τα ψηλόμεσα παντελόνια σε ό,τι χρώμα σου αρέσει, με ένα τοπ απλό ή crop top που θα είναι στο ίδιο χρώμα.
  4. Τέλος, στα αξεσουάρ προσπάθησε να κινηθείς πιο safe. Μία ζώνη και ένα απλό σκουλαρίκι είναι ότι πρέπει.

Μην φοβηθείς καθόλου να δοκιμάσεις αυτό το στυλ γιατί είναι πάντα μέσα στην μόδα, ειδικά τώρα που ήρθε η άνοιξη που απαιτεί έντονα χρώματα και συνδυασμούς!

Εάν ψάχνεις ιδέες δες εδώ:[/vc_column_text][vc_column_text]

Άσπρο λουκ:

[/vc_column_text]

[vc_column_text]

Μπορντό λουκ:

[/vc_column_text]

[vc_column_text]

Μουσταρδί λουκ:

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει