Φτιαξε το ιδανικο outfit για την παραλια

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ OUTFIT ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Οι διακοπές πλησιάζουν για τους περισσότερους, αφού είμαστε μία ανάσα από τον Ιούλιο, για αυτό και αρχίσαμε να σχεδιάζουμε όχι μόνο τι θα έχει η βαλίτσα των διακοπών αλλά κυρίως τι θα φοράμε καθημερινά στην παραλία και στις βόλτες ακριβώς μετά ή ενδιάμεσα από θάλασσα και πισίνα. Το ότι πηγαίνεις στη θάλασσα δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να δώσεις και την απαραίτητη σημασία στην εμφάνισή σου. Το αντίθετο μάλλον, το outfit για την παραλία είναι το πιο σημαντικά για όλες τις γυναίκες το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι πως το μαγιό είναι αυτό που κλέβει τελικά τις εντυπώσεις αλλά τα ρούχα που θα επιλέξεις για να φτάσεις μέχρι εκεί έχουν κι αυτά τη σημασία τους.

Φέτος, οι τάσεις στη μόδα έχουν καταφέρει με έναν τρόπο να προβάλλουν ρούχα πολυχρηστικά. Αυτό σημαίνει ότι έχεις τη δυνατότητα να παίζεις με τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά ρούχα και εκεί που τα φορούσες στο street style, να βρεις τρόπο να τα εντάξεις και στο beach look δημιουργόντας το ιδανικό outfit για την παραλία. Γενικότερα, τα ρούχα που επιλέγουμε για την εμφάνιση μας στην παραλία θα πρέπει να αποπνέουν χαλαρότητα. Αυτό δεν σημαίνει να ντυθούμε με ότι βρούμε μπροστά μας, αλλά ούτε να το παρακάνουμε. Ας δούμε λοιπόν μερικά tips για την σωστή επιλογή του τέλειου outfit για την παραλία.

Παντελόνες…

Δεν υπάρχει πιο καλοκαιρινό και άνετο ρούχο από τις φαρδιές παντελόνες. Ιδιαίτερα φέτος η ριγέ και φλοράλ παντελόνες θα είναι ένα από τα basics της καλοκαιρινής σου ντουλάπας για φέτος. Εκτός από το να τη συνδυάσεις με ένα t-shirt ή με ένα crop top, μπορείς να τη φορέσεις πάνω από το μαγιό σου και να πας στην παραλία.

 

https://ergfashion.gr/dev/just/rige-panteloni-typou-forma/https://ergfashion.gr/dev/just/mavri-pantelona-typou-forma/https://ergfashion.gr/dev/just/pantelona-makria-me-zonaki/https://ergfashion.gr/dev/just/ble-yfasmatini-zip-kilot/

Πουκάμισο…

Το αγαπημένο, oversized λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα πιο εύκολα ρούχα που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου. Έχε ένα μαζί σου στις διακοπές, αφού μπορείς να το φορέσεις μόνο του με το μαγιό σου ή να προσθέσεις μία mini φούστα ή ένα σορτσάκι για να έχεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο για μία βόλτα μετά την παραλία.

Τζιν σορτσάκι…

Το τζιν σορτάκι είναι το άκρως καλοκαιρινό ρούχο που όλες λατρεύουμε το καλοκαίρι. Ιδιαίτερα αν είσαι fan του ολόσωμου μαγιό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως μπλούζα αι να το συνδυάσεις με το καυτό jean σορτσάκι.

Φόρεμα…

Ένα λευκό, mini φόρεμα είναι απαραίτητο και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, στην πόλη, το βουνό, το νησί ή όπου αλλού σε βρει το καλοκαίρι. Φόρεσέ το στη παραλία με τα σανδάλια και τη ψάθινη τσάντα θαλάσσης σου.

Μπορεί να σας αρέσει