ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Η άνοιξη μπορεί να έχει μπει για τα καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείτε να φορέσετε από τώρα τα πιοκαλοκαιρινά t-shirts σας, αφού ο καιρός είναι ακόμα άστατος. Απ’ την άλλη δεν μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε για πολύ ακόμα και τα πουλόβερ σας, οπότε μάλλον πρέπει να δοκιμάσετε τα κατάλληλα κομμάτια για την εποχή, που δεν είναι άλλα από τα πουκάμισα.

Οι γυναίκες λατρεύουμε τα πουκάμισα, επενδύουμε σε αυτά και τα φοράμε σε κάθε πιθανή περίσταση. Και αυτό είναι λογικό καθώς είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα σύνολο για το γραφείο, για το ποτό ή τον καφέ με τις φίλες σας ή ακόμα και αν είστε καλεσμένες σε κάποιο επίσημο event, ένα πουκάμισο μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Ειδικά τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε τη συλλογή σας με πουκάμισα.

Τα πουκάμισα αποτελούν ένα από τα κομψά και διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και φυσικά έχουν μια ξεχωριστή θέση στη νέα κολεξιόν για την άνοιξη/καλοκαίρι 2019.. Συνδυάζονται τόσο με παντελόνι, όσο και με φούστα για να δημιουργήσουν καθημερινά ντυσίματα για το γραφείο και τη βόλτα. Εξίσου όμορφα είναι όμως και τα βραδινά σύνολα με γυναικείο πουκάμισο καθώς και τα άκρως επίσημα όπως για παράδειγμα πουκάμισο με κοστούμι.

Τη νέα σεζόν τα πουκάμισα που θα ξεχωρίσουν εκτός από τα all time classic μονόχρωμα πουκάμισα είναι τα καρό, ριγέ, εμπριμέ με έντονα μοτίβα, φλοράλ αλλά και το πουά. Στο κατάστημά μας υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά σχέδια σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων για να επιλέξεις αυτό που σε αναδεικνύει καλύτερα. Όσον αφορά τη γραμμή, το πιο must σχέδιο της σεζόν είναι τα φαρδιά και αέρινα πουάμισα με πιέτα, χωρίς γιακάδες πιο χαλαρά, με βολάν, επίσης πολύ αγαπημένο για φέτος είναι κλασσικό πουκάμισο με δέσιμο μπροστά, καθώς και πουκάμισο τύπου τοπ κοντό. Πάρε ιδέες και διάλεξε το δικό σου άκρως θηλυκό πουκάμισο για να φτιάξεις το δικό σου μοναδικό outfit που θα κλέψει τις εντυπώσεις..

Μπορεί να σας αρέσει