Πουλόβερ: Η πιο stylish επιλογή του χειμώνα!

Πουλόβερ: Η πιο stylish επιλογή του χειμώνα!

Πουλόβερ: Η πιο stylish επιλογή του χειμώνα! Οι πιο κρύες ημέρες του χρόνου ήρθαν και επιτέλους θα φορέσουμε τα αγαπημένα μας πουλόβερ! Τα πουλόβερ είναι οι απόλυτοι σύμμαχοί σου για τον χειμώνα καθώς συνδυάζουν την κομψότητα και το στυλ. Είναι επίσης πρακτικά, ζεστά και συνδυάζονται πολύ εύκολα. Τα πουλόβερ μπορούν να απογειώσουν το στυλ της εμφάνισής σου. Οι επιλογές που έχεις πλέον σε πουλόβερ είναι άπειρες και μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους.

Οι φαρδιές πλεκτές μπλούζες είναι ιδανικές για να φορεθούν με ένα ζεστό δερμάτινο παντελόνι.  Είναι άνετες, χαλαρές, χουχουλιάρικες και πάντα μέσα στην μόδα. Μπορούν να καλύψουν κάθε ατέλεια της σιλουέτας μας με το σωστό συνδυασμό.

Επίσης μπορείς να επιλέξεις μία πολύ όμορφη πλεκτή μακρυμανική μπλούζα με v και να την συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και sneakers για ένα outfit πιο casual και καθημερινό.

Μία άλλη επιλογή, η οποία είναι και λίγο πιο γιορτινή είναι να φορέσεις ένα   κοντό πουλοβεράκι το οποίο είναι ραμμένο με ασημοκλωστή και να το συνδυάσεις με το στενό σου τζίν παντελόνι.

Πουλόβερ! Η πιο stylish επιλογή του χειμώνα και μία εξαιρετική επιλογή είναι τα πουλόβερ με τρυπούλες που κάνουν ένα όμορφο σχέδιο και δείχνουν πολύ chic και stylish!

Μεγάλη τάση για φέτος είναι τα πουλόβερ με εκκεντρικά μανίκια, όπως για παράδειγμα με φουσκωτούς ώμους  ή με διαφάνεια που θυμίζει μία άλλη εποχή τύπου 80’s και είναι μία εξαιρετική επιλογή είτε για την δουλειά είτε για την καθημερινότητά μας. Ένα τέτοιο πουλόβερ μπορεί να συνδυαστεί είτε με φούστα είτε με ένα οποιοδήποτε παντελόνι ανάλογα την περίσταση.

Τέλος φέτος τον χειμώνα πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το μπορντό και το μουσταρδί. Είναι δύο πολύ όμορφα χρώματα, σικάτα και πολύ της μόδας και δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Και τα δύο αυτά χρώματα αναδεικνύουν τις ξανθές αλλά και τις μελαχρινές και ταιριάζουν με όλα.

Μπορεί να σας αρέσει