Τα 7 Trendy Χρώματα Γυναικείων Ρούχων για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Επιτέλους διανύουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, την άνοιξη με τα λαμπερά χρώματα της φύσης και τις ηλιόλουστες ημέρες να μας φτιάχνουν το κέφι. Η άνοιξη εκτός από τις ζέστες ημέρες, φέρνει σε όλα τα eshop γυναικείων ρούχων τις νέες collection. Επειδή ξέρω ότι έχεις ήδη ξεκινήσει να ψάχνεις μπλούζες, φορέματα, πουκάμισα και κολάν αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις ποιο χρώμα σου αρέσει σου έχω τη λύση! Στην ERG Fashion μελετάμε διαρκώς τα trends που παρουσιάζονται στις πασαρέλες για να καταλήξουμε ότι τα παρακάτω θα φορεθούν περισσότερο από ποτέ.

Οι τάσεις θα ακολουθήσουν δύο αντίθετες κατευθύνσεις: από τη μία πλευρά θα δούμε μία έντονη, ζωντανή παλέτα, που θυμίζει Fauvism εικόνες, ενώ από την άλλη παστέλ αποχρώσεις και φωτεινά χρώματα για αιθέριες εμφανίσεις. Όλες οι αποχρώσεις από το μοβ της λεβάντας μέχρι το ροζ θα είναι τάση και θα παίξουν κεντρικό ρόλο σε θηλυκά και υπέρκομψα σύνολα.

Αποχρώσεις Κόκκινου: Το κόκκινο σε όλες του τις αποχρώσεις θα κυριαρχεί σε όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Sexy αλλά κομψό, μπορείς να το φορέσεις σε φόρεμα, ολόσωμη φόρμα ή ένα ελαφρύ ρούχο που θα καθηλώσει τα βλέμματα στο πέρασμά σου.

Μωβ: Το χρώμα του 2018 είναι το Ultra Violet σε όλες του τις αποχρώσεις. Αυτό το υπέροχο χρώμα χρησιμοποιήθηκε σε μπλουζάκια, φορέματα και αέρινες φούστες σχεδόν από όλους τους οίκους μόδας.

Ροζ Αποχρώσεις: Σε όλες τις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μας εντυπωσίασε η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων του ροζ. Θηλυκές εμφανίσεις με girly άποψη που συνδυάζονται εύκολα με τσάντες και αξεσουάρ.

Αποχρώσεις Γαλάζιου και Μπλε: Φρέσκα ​​χρώματα που προκαλούν, εμπνευσμένα από τον γαλήνιο ουρανό και τη θάλασσα. Υπέροχα χρώματα που συνδυάζονται εύκολα σπάζοντας τη μονοτονία των ζωηρών χρωμάτων.

Ανοιχτό πράσινο: Το πράσινο επιστρέφει και είναι μόδα στο γυναικείο ρούχο και το καλοκαίρι του 2018. Αυτή τη φορά με μια λεπτή και φρέσκια απόχρωση. Πολλοί οίκοι επέλεξαν μία πρασινωπή εκδοχή του τιρκουάζ, το Arcadia, παρουσιάζοντας δημιουργίες που αποπνέουν δυναμισμό.

Χακί: Θεωρείται πλέον ως ουδέτερη απόχρωση, όπως και το μπεζ. Συχνά μετατρέπει μία επίσημη ή σπορ εμφάνιση σε militaire. Ένα χρώμα που παραμένει φρέσκο αντιπροσωπεύοντας την ανανέωση.

Κίτρινο: Πρώτη διδάξασα η Uma Thurman στο Kill Bill του Tarantino. Η κίτρινη φόρμα της έχει γράψει ιστορία. Ένα χρώμα ζωντανό και χαρούμενο. Ίσως και λίγο άγριο σε κάποιες αποχρώσεις. Και η επιστροφή του κίτρινου για το 2018 συνδυάζεται καταπληκτικά με μοβ, δύο χρώματα που “δένουν” τόσο αρμονικά.

Μπορεί να σας αρέσει