ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ

Οι πρώτες ζέστες έκαναν την εμφάνιση τους και είμαι σίγουρη πως όλες μας έχουμε ήδη σκεφτεί πως ήρθε η ώρα να βγάζουμε τα ανοιξιάτικα καλοκαιρινά μας ρούχα από το πατάρι. Είναι η εποχή που όλες ψάχνουμε τις νέες τάσεις και πως μπορούμε να προετοιμάσουμε και να  ανανεώσουμε τη γκαρταρόμπα μας προσαρμόζοντάς την σε ότι επιβάλλει η νέα σεζόν. Η μόδα στα ρούχα αφορά δύο βασικές παραμέτρους το σχέδιο/κόψιμο/γραμμή και το χρώμα… και ίσως να μπορούσαμε να πούμε ότι μεγαλύτερο ρόλο σ ένα ρούχο παίζει το χρώμα, καθώς είναι αυτό που μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο απλό ρούχο να τραβήξει τα βλέμματα. Είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουμε σ ένα ντύσιμο και φυσικά δε θα μπορούσε  παρά να μήν εξακολουθεί να αποτελεί βασικό παράγοντα στις τάσεις της μόδας και για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2019.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τα χρώματα της Άνοιξης που λατρέψεις και θα πρωταγωνιστήσουν αυτή τη σεζόν!

ΛΙΛΑ..ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ

Στην κορυφή των επιλογών μας για τη νέα σεζόν βρίσκεται το λιλά. Το λιλά είναι ένα αγαπημένο χρώμα, ίναι ένα ήπιο και ιδιαίτερα ανοιχτό μωβ χρώμα, ακριβώς όπως αυτό που έχει η λεβάντα, εξ ου και η επιρροή στην ονομασία του. Ένα υπέροχο παστέλ χρώμα που από πέρυσι έκλεψε τις καρδιές μας. Προτείνουμε για τη φετινή άνοιξης να τολμήσεις λιλά παντελόνι, πουκάμισο η μπλούζα.

ΡΟΖ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΦΟΥΞΙΑ

Το all time classic ροζ χρώμα σε κάθε του απόχρωση, είναι από τις top τάσεις της μόδας στα χρώματα για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει πιο θηλυκό και girly χρώμα με κυρίαρχη απόχρωση μια αρκετά απαλή και σχεδόν άχρωμη απόχρωση που έχει μια ανεπαίσθητη ροζ χροιά. Θυμίζει πολύ το ανοιχτό μπεζ ή το off-white και είναι ιδανικό για σύνολα που αποπνέουν κοριτσίστικη διάθεση με chic υφος και απόλυτη κομψότητα. Επέλεξε ροζ πουκάμισο ή και παντελόνι σε ίσια γραμμή για το γραφείο.

Εξίσου δυνατή επιλογή για τη νέα σεζόν είναι το φούξια!!Είναι μια ζωηρή και έντονή έκδοση του ροζ..  ένα χρώμα άκρως θηλυκό, που δίνει ένταση στο look και κάνει μπαμ από μακριά. Ιδανικό χρώμα για μπλουζάκια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

ΈΝΤΟΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΛ ΚΙΤΡΙΝΟ «ΚΡΟΚΙ»

Και φυσικά το κίτρινο δε θα πορούσε να λείπει από τα χρώμα0τα της νέας σεζόν. Είναι έντονο, ιδανικό για το καλοκαίρι και αποπνέει μια απλή και φυσική αύρα χαράς που δύσκολα αγνοεί κανείς. Επίσης το παστέλ κίτρινο, το απαλό ανοιχτό κίτρινο που θυμίζει και τον κρόκο αυγού είναι από τις τοπ επιλογές που μπορείς να κάνεις!! Επέλεξε ένα μπλουζάκι, κάποιο παντελόνι κολάν ή για τις πιο τολμηρές φόρεμα σε κίτρινο χρώμα.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Είναι έντονο, ζωντανό, ευδιάκριτο και ιδιαίτερο. Δεν υπάρχει περίπτωση μία εμφάνιση σε πορτοκαλί αποχρώσεις να μην κλέψει τις εντυπώσεις! Ένα χαρούμενο χρώμα που αμέσως σε βάζει στο κλιμα της ‘Ανοιξης. Προτείνουμε παντελόνες και μπλουζάκια σε αυτές τις αποχρώσεις.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ/ΛΑΧΑΝΙ

Το πράσινο ανοιχτό ή και λαχανί χρώμα αποτελεί μία έκπληξη για τη νέα σεζόν! Έντονο και πολύ χαρούμενο, φωτεινό και παιχνιδιάρικο..σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση και σίγουρα δε μπορείς να μη το προσέξεις σε οποιοδήποτε ντύσιμο. Τόλμησέ το κυρίως σε μπλουζάκια και τοπ.

Μπορεί να σας αρέσει