Βάλε χρώμα όχι μόνο στην ζωή σου αλλά και στα μπλουζάκια σου!

Πολύχρωμα Μπλουζάκια Εικόνα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Η άνοιξη φθάνει με γοργούς ρυθμούς, καθώς η μέρα μεγαλώνει και ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος! Όλα αυτά σε προετοιμάζουν για να αρχίσεις να φοράς πιο ελαφριά και πιο καλοκαιρινά μπλουζάκια τα οποία δεν τα προτιμούσες το χειμώνα. Ξεκινάς να ψάχνεις μέσα στην ντουλάπα σου για να βρεις αμάνικα, κοντομάνικα ή έστω ανάλαφρα μπλουζάκια. Δεν είσαι ευχαριστημένη με αυτά που βρήκες και επίσης δεν ξέρεις αν πρέπει να φορέσεις κάτι πιο ανοιχτό ή κάτι πιο συνηθισμένο – όπως το μαύρο ή το άσπρο! Ηρέμησε εμείς είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε για τις τάσεις της άνοιξης και τις μπλούζες που πρέπει να έχεις έναν τέτοιο καιρό 🙂

Αρχικά, άρχισε να αποχωρίζεσαι σιγά σιγά τα άσπρα ή τα μαύρα μπλουζάκια σου (δεν λέμε, είναι πολύ safe αλλά το παράκανες!) και άρχισε να φοράς χρώματα. Η άνοιξη που έρχεται θέλει έντονα χρώματα και χρώματα που πλησιάζουν τη neon απόχρωση. Ξεκίνα λοιπόν να βάζεις χρώμα στην ντουλάπα σου  και δώσε βάση κυρίως στα μπλουζάκια με χρώματα όπως το μπλε ηλεκτρίκ , το βεραμάν, το κίτρινο, το μωβ, το μουσταρδί, το πράσινο και το κόκκινο, τα οποία είναι φέτος πολύ μέσα στην μόδα.

Έπειτα, το να τα συνδυάσεις είναι το πιο εύκολο καθώς ταιριάζουν όλα με ένα τζίν  ή με φλοράλ πουκάμισο. Ένας άλλος τρόπος για να τα φορέσεις είναι με ψηλόμεσα τζιν, με σαλοπέτες ακόμα και με φούστες τζίν, απλές midi ή mini.

Τέλος, το μυστικό είναι να συνδυάζεις  χρώματα που ταιριάζουν το ένα με το άλλο και έπειτα το λούκ σου να έχει μέχρι 3 χρώματα. Μην το φοβηθείς αλλά τόλμησε να ξεχωρίζεις.

Αν θες και εσύ να ξεχωρίζεις αυτή την άνοιξη για ρίξε μία ματιά εδώ:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει