Τρόποι πληρωμής Γυναικείων Ρούχων της ERG Fashion

Πληρωμή, με την παραλαβή της παραγγελίας, (μέθοδος αντικαταβολής)

Στον υπάλληλο της εταιρείας courier κατά την παράδοση της στο χώρο σας. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.
Πληρωμή με χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ergfashion.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα, είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος για τους πελάτες μας. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με ηλεκτρονικό πορτοφόλι MasterPass

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό πορτοφόλι MasterPass.

Masterpass

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

Με κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας. Στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. Το χρονικό περιθώριο που έχετε να κάνετε την κατάθεση είναι 1 ημέρα. H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] . Σε περίπτωση που δεν γίνει η τραπεζική σας κατάθεση εντός μίας εργάσιμης, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα, χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση, άρα αν επιθυμείτε τα προιόντα θα πρέπει να κάνετε εκ νέου παραγγελία.

Eurobank

Αριθμός λογαριασμού : 0026 0450 82 0200072071

IBAN :GR 8702604500000820200072071

Δικαιούχος : ΔΗΜ. & ΖΑΧ. ΓΕΩΡΓΑΝΑ Ο.Ε

Ασφάλεια πληρωμών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank προστατεύονται από κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.