Πληροφορίες Αποστολής & Χρέωσης για Ελλάδα και Κύπρο

Για Ελλάδα:

Δωρεάν μεταφορικά με παραλαβή από το κατάστημα. Επίσης δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα αν οι αγορές σας ξεπερνούν το ποσό των 50 ευρώ.

Επιλέγοντας αποστολή με courier και πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση, το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στο ποσό των 2,00 ευρώ.

Επιλέγοντας αποστολή με courier και πληρωμή  με αντικαταβολή, το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στο ποσό των 2,00 ευρώ standard shipping, συν 1,90 ευρώ το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής, σύνολο 3,90 ευρώ.

Όλες οι αποστολές ολοκληρώνονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, εκτός από περιπτώσεις πολύ δυσπρόσιτων περιοχών που μπορεί να ολοκληρωθούν σε περισσότερες εργάσιμες. Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Παρασκευή, παραδίδονται το νωρίτερο Δευτέρα.

Για Κύπρο: 

Πληρωμές μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Τα έξοδα αποστολής είναι 10 ευρώ και χρόνος παράδοσης είναι 7 με 10 εργάσιμες ημέρες.

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή, με την παραλαβή της παραγγελίας, (μέθοδος αντικαταβολής)

Στον υπάλληλο της εταιρείας courier κατά την παράδοση της στο χώρο σας. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.  Αυτή η μέθοδος δεν είναι διαθέσιμη για αποστολή στην Κύπρο.

Πληρωμή με χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ergfashion.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα, είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος για τους πελάτες μας.

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση Με κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας. Στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Eurobank

Αριθμός λογαριασμού : 0026 0450 82 0200072071

IBAN :GR 8702604500000820200072071

Δικαιούχος : ΔΗΜ. & ΖΑΧ. ΓΕΩΡΓΑΝΑ Ο.Ε