Πανωφόρια: Πως να ανανεώσεις την εμφάνισή σου

Πανωφόρια: Πως να ανανεώσεις την εμφάνισή σου

Μόλις έκανε την εμφάνισή του ο χειμωνιάτικος καιρός και έτσι δειλά δειλά θα κατεβάσουμε και τα αγαπημένα μας πανωφόρια. Τα πανωφόρια και πως να ανανεώσεις την εμφάνισή σου εύκολα και γρήγορα.  

Οι ζακέτες, μακριές, λεπτές, πλεκτές μονόχρωμες, πλεκτές με ρίγα αποτελούν σίγουρα ένα από τα βασικότερα κομμάτια στην ντουλάπα σου και σίγουρα ένα βασικό στοιχείο του layering. Ιδιαίτερα με αυτόν τον καιρό που το πρωί κρυώνουμε και το μεσημέρι ζεσταινόμαστε, μία ζακέτα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε καθημερινή σου περίσταση ή στην δουλειά σου.

Το παλτό είναι σίγουρα από τα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας καθώς μπορεί να μεταμορφώσει εύκολα ένα καθημερινό outfit σε ένα πιο στυλάτο λουκ. Ιδιαίτερα όταν μπορείς να το βρεις σε όμορφα χειμωνιάτικα χρώματα, θα σου δώσει έξτρα πόντους στην εμφάνισή σου.

Ένα από τα πιο must πανωφόρια και πως να ανανεώσεις την εμφάνισή σου για την σεζόν, αποτελεί το φουσκωτό μπουφάν για casual και πιο σπορ ντυσίματα. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και ταιριάζει και με κολάν ή φόρμα ή ακόμα και με ένα τζιν ή ένα κλασσικό παντελόνι.

Για άλλη μία σεζόν όμως κυρίαρχο κομμάτι είναι το δερμάτινο τζάκετ. Μας ζεσταίνει τον Χειμώνα και είναι κατάλληλο από απλές έως και πιο ροκ εμφανίσεις. Ταιριάζει υπέροχα με τζιν ή κολάν ή ακόμα και πάνω από ένα βραδινό μαύρο φόρεμα.

Η επιλογή για το κατάλληλο πανωφόρι, που θα σε ζεστάνει και θα σου χαρίσει έξτρα πόντους κομψότητας, είναι πλέον στο χέρι σου. Το σωστό πανωφόρι για την κάθε περίσταση θα σε κάνει να εντυπωσιάσεις στις εξόδους σου και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου.

Μπορεί να σας αρέσει