Παντελόνια καμπάνα και πώς να τα συνδυάσεις

Παντελόνι Καμπάνα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Το παντελόνι καμπάνα είναι μια τάση που ξεκίνησε το 1970 θέλοντας τα ρούχα να είναι πιο hippie και boho. Σήμερα, εάν παρατηρήσουμε γνωστές πασαρέλες ή και ακόμα γνωστούς οίκους μόδας θα δούμε σίγουρα ένα παντελόνι τέτοιου στυλ σε τζίν, κοτλέ ακόμα και δερματίνη. Είναι ένα μοναδικό κομμάτι και κολακεύει κάθε γυναίκα – αρκεί να ξέρουμε πως θα το συνδυάσουμε.

Τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις για αυτό το ρούχο είναι τα εξής:

  • πρώτον, δεν προσθέτει όγκο και κολακεύει όλους τους σωματότυπους,
  • δεύτερον, (ναι) μπορείς να το φορέσεις με ένα πιο φαρδύ μπλουζάκι ή πουκάμισο από πάνω!
  • τρίτον, είναι ένα παντελόνι που είναι – και θα είναι πάντα – μέσα στην μόδα και
  • τέλος, πρόσεξε! Η παντελόνα σου να είναι μακριά στα μπατζάκια, εάν θέλεις να το φορέσεις με ένα μυτερό παπούτσι.

Οι τρόποι που μπορείς να το συνδυάσεις είναι με ένα φαρδύ πουκάμισο από πάνω, με μία ζώνη και τα μποτάκια σου με τακούνι. Απόφυγε τα πουκάμισα με στάμπες (prints) στη περίπτωση που είναι τζίν καμπάνα, αλλιώς αν είναι μαύρη καμπάνα είναι ένας τέλειος συνδυασμός! Έπειτα, μπορείς να φορέσεις ένα ζιβάγκο σε έντονο χρώμα, κολλητό, μέσα από την παντελόνα σου με ή χωρίς ζώνη. Ακόμα, ένα πουκάμισο μονόχρωμο ή με ρίγες αποτελεί την τέλεια λύση και είναι super συνδυασμός! Επιπλέον, ένας ιδανικός συνδυασμός για το γραφείο είναι να επιλέξεις ένα πιο σοβαρό πουκάμισο – κυρίως άσπρο ή μαύρο – και να φορέσεις την υφασμάτινη παντελόνα σου. Τέλος, για μια πιο ιδανική περίσταση επίλεξε να φορέσεις ένα crop top ή ένα μεταλιζέ μπλουζάκι με το δερμάτινο σου από πάνω.

Extra tip! Εκρηκτικός συνδυασμός που θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου: Ψηλόμεσο, κοντό, υφασμάτινο, κοτλέ παντελόνι καμπάνα. Είναι ένα ρούχο το οποίο θα πρέπει κάθε γυναίκα να το έχει στην ντουλάπα της!

Εάν θέλεις και εσύ να βρείς μοναδικές παντελόνες σου προτείνουμε τις εξής:

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει