5 Basic ρούχα που πρέπει ΟΛΕΣ να έχουμε στη ντουλάπα μας!

Basic ρούχα για τη Ντουλάπα σου!

Ξέρουμε ότι το να είσαι κορίτσι είναι μερικές φορές δύσκολο. Σχεδόν πάντα κοιτάς την ντουλάπα σου και δεν ξέρεις τι να βάλεις,  με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι, να ανακατεύεις την ντουλάπα σου, να εκνευρίζεσαι και να είσαι ένα στάδιο πριν την νευρική κρίση. Όλες το ξέρουμε αυτό το συναίσθημα! Γι’αυτό λοιπόν τσέκαρε 5 basic ρούχα που η καθεμιά μας πρέπει να έχει στην ντουλάπα της και που πάντα την βγάζουν ασπροπρόσωπη.

  1.  Μαύρη φούστα  με λάστιχο. Τι πιο ωραία επιλογή για να βγείς έξω για ποτό, να πας σε μια επίσημη εκδήλωση ή ακόμα να την φορέσες το πρωί με ένα απλό τοπάκι και τα μποτίνια σου. Συνδυάζεται εύκολα με crop top, με χειμωνιάτικες μακρυμάνικες μπλούζες, με ένα απλό τοπάκι και για πιο επίσημο θα προτείναμε με ένα sexy σακάκι.
  2. Φόρεμα τύπου πουκάμισο με ζωνάκι στη μέση. Μια safe επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, ό,τι χρώμα και αν διαλέξεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με μια γόβα, με ψηλή μπότα που θα σου εξασφαλήσει το τέλειο λουκ ή με  κοντά μποτάκια για ένα πιο καθημερινό λουκ. Συνδυάζεται εύκολα με ένα σακάκι, με ένα δερμάτινο ή ακόμα και με μία τύπου γούνινη ζακετούλα. Για βράδυ και για πρωί ξέρουμε ότι θα το λατρέψεις.
  3. Κοντή μπλούζα μακρυμάνικη τύπου crop top. Οι κοντές μπλούζες τέτοιου τύπου είναι μια θαυμάσια λύση για να τις συνδυάσεις είτε με φούστα και γόβες – για ένα πιο επίσημο λουκ, είτε με ένα ψιλόμεσο παντελόνι. Ταιριάζει απόλυτα με το δερμάτινο jacket σου ή για ένα πιο καθημερινό λουκ, με τη μακριά ζακέτα σου και τα sneakers σου.
  4. Ολόσωμη φόρμα χειμωνιάτικη (είτε καλοκαιρινή) είναι ένα κλασσικό κομμάτι που κάθε γυναικεία ντουλάπα χρειάζεται.  Θα την βρεις σε διάφορα σχέδια και χρώματα! Μπορείς χωρίς μεγάλη προσπάθεια να την συνδυάσεις με ένα βραδυνό τσαντάκι, μια γόβα ή πλατφόρμα για τις εξόδους σου. Εναλλακτικά, για μία πιο καθημερινή εμφάνιση με ένα πέδιλο το καλοκαίρι ή με τα αγαπημένα σου sneakers. Είναι ένα μοναδικό κομμάτι που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.
  5. Το πουκάμισο αποτελεί ένα ρούχο must στη γυναικεία ντουλάπα. Συνδυάζεται ευκολα, είναι ανάλαφρο και αεράτο. Ιδανικό για βόλτες αλλά και με το ιδανικό σακάκι και για πιο επίσημες εξόδους. Συνδυασέ το με ένα κολάν και τις ψηλές ή χαμηλές μπότες σου, με το τζιν σου ή με το υφασμάτινο παντελόνι σου. Το πουκάμισο αυτομάτως θα σου δώσει στυλ και θα αναδείξει το γυναικείο σώμα σου.

Εάν θέλεις να βρεις κάποιο από τα παραπάτω σύνολα, σου προτείνουμε τα εξής:

Φούστα με μαύρο Λάστιχο

Μακρυμάνικο φόρεμα τύπου πουκάμισο

Μακρυμάνικη κοντή, κρουαζέ μπλούζα

Ολόσωμη φόρμα μακριά

Πουά πουκάμισο με δέσιμο

Μπορεί να σας αρέσει