ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ OFFICE LOOK

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ OFFICE LOOK ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ TRENDS ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Είμαι σίγουρη ότι κάθε πρωί το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μετά το «Δεν θέλω να σηκωθώ ακόμα από το κρεβάτι μου!», είναι το «Τι θα φορέσω πάλι σήμερα στο γραφείο?». Ανεξάρτητα από το dress code που επιβάλλει η κάθε εργασία, το ντύσιμό σου στο γραφείο πρέπει να είναι κάτι ανάμεσα σε επίσημο, chic και σοβαρό. Είναι χώρος εργασίας και όχι διασκέδασης! Το ντύσιμο στο γραφείο είναι για όλες μας μία περίπλοκη υπόθεση. Ένα office look συνήθως στο μυαλό μας φαντάζει άκρως συντηρητικό, πράγμα που το κάνει βαρετό, το θέμα όμως είναι με μικρές πινελιές θηλυκότητας να το απογειώσεις, εύκολα και χωρίς υπερβολές.

Παρακάτω λοιπόν σου προτείνουμε τέσσερα office looks, τα οποία είναι ιδανικά για την εποχή και πάντα σύμφωνα με την τάση της σεζόν και τα οποία θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, στο γραφείο φυσικά.

  1. Υφασμάτινο παντελόνι γραφείου, all time classic και πραγματικά άνετη επιλογή για το χώρο εργασίας σου. Διάλεξε να φορέσεις καρό υφασμάτινο παντελόνι γραφείου, σε slim εφαρμογή, με τσεπάκια και ζωνάκι στη μέση. Το καρό ξαναέρχεται στην επιφάνεια και αποτελεί αγαπημένο pattern της σεζόν. Τόλμησε το και όχι μόνο σε παντελόνι! Συνδύασέ το με λευκή μονόχρωμη μπλούζα πιο φαρδιά, στο εσωτερικό και μαύρο σακάκι σε πιο ριχτή γραμμή από πάνω.
  2. Pencil φούστα το απόλυτο ρούχο γραφείου που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη γκαρνταρόμπα της. Επέλεξε μία μονόχρωμη, στενή φούστα, μέχρι το γόνατο και συνδύασέ τη με ένα πιο φαρδύ πουκάμισο στο επάνω μέρος. Γενικά είναι καλό από τη στιγμή που επιλέγεις ένα ρούχο που αναδεικνύει ιδιαίτερα το κάτω μέρος του σώματος σου να επιλέγεις κάτι πιο φαρδύ από πάνω έτσι ώστε να μην είναι προκλητικό το αποτέλεσμα. Για τις πιο τολμηρές με μία μαύρη εφαρμοστή φούστα, θα ταίριαζε πολύ ένα λεοπάρ πουκάμισο ή πουκάμισο τύπου φίδι και φυσικά ένα μεσάτο σακάκι ως πανωφόρι.
  3. Εφαρμοστό μπλουζάκι ζιβάγκο, ένα basic κομμάτι που μπορείς να φορέσεις σε όλα σου τα ντυσίματα, από ένα πολύ καθημερινό έως και μία βραδινή έξοδο. Ένα τέτοιο ρούχο που ρίχνει όλη την προσοχή στα άκρα και στο λαιμό θα γινόταν τέλειος συνδυασμός με μία ψηλόμεση φούστα σε άλφα γραμμή και ένα φαρδύ πανωφόρι ή παλτό από πάνω. Ένα γυναικείο outfit με χαρακτήρα και έντονο το θηλυκό στοιχείο, καθώς δεν υπάρχει κάτι πιο σύγχρονο και επίκαιρο από τις midi φούστες σε άλφα γραμμή.
  4. Σακάκι μεσάτο ελαφρύ, με παντελόνι τύπου καμπάνα, μονόχρωμο απλό μπλουζάκι στο εσωτερικό και μία εντυπωσιακή καπαρντίνα παλτό από πάνω. Ουσιαστικά με αυτόν τον συνδυασμό, δημιουργείς την ψευδαίσθηση ενός κοστουμιού που από μόνο του αποτελεί μία δυναμική και σικάτη επιλογή, αλλά με ένα λίγο διαφορετικό σχήμα στο παντελόνι φαντάζει πιο εναλλακτικό και εντυπωσιακό σαν επιλογή. Απογείωσέ το επιλέγοντας όχι κλασσικό μαύρο ή μπλε χρώμα που όλες σκεφτόμαστε όταν έρχεται στο μυαλό μας ένα κοστούμι, αλλά χρώματα όπως το camel και το μπορντό, χρώματα αγαπημένα της σεζόν.

Μπορεί να σας αρέσει