10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ CASUAL ΚΑΙ CHIC ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ OUTFITS

10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ CASUAL ΚΑΙ CHIC ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ OUTFITS

10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ CASUAL ΚΑΙ CHIC ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ OUTFITS

Τα τελευταία χρόνια μία πολύ αγαπημένη λέξη των γυναικών όσον αφορά το καθημερινό τους ντύσιμο, είναι η λέξη casual. Τι πραγματικά σημαίνει casual όμως? Το casual είναι ένα ντύσιμο καθημερινό, χωρίς κανόνες, ένα ντύσιμο που εκπέμπει άνεση και θηλυκότητα και εκφράζεται ανάλογα με το προσωπικό γούστο της κάθε γυναίκας. Προσοχή όμως casual μπορεί να σημαίνει απλό, δε σημαίνει όμως αθλητικό.

Είναι πολύ σημαντικό για μία γυναίκα να ξέρει να ντύνεται.. δεν έχει σημασία πόσα ρούχα έχεις στη ντουλάπα σου, το βασικό είναι να ξέρεις να τα συνδυάζεις και να κάνεις ακόμα και το πιο απλό ρούχο να ξεχωρίζει πάνω σου. Έτσι λοιπόν παρακάτω σου προτείνουμε δέκα χειμωνιάτικα outfits για να πάρεις ιδέες και να φτιάξεις τα δικά σου casual σύνολα.

1.Ψηλόμεσο μαύρο τζιν παντελόνι με σκισίματα, πλεκτό κοντό τοπ από πάνω, ζακέτα λεπτή μονόχρωμη και φαρδύ χοντρό παλτό από πάνω. Ολοκλήρωσε το look σου με φαρδιά τσάντα ώμου και πιο ροκ αρβυλάκι.

2.Κοντό suede camel φουστάκι, λευκό ζιβάγκο μπλουζάκι, πλεκτή μακριά ζακέτα μονόχρωμη και παλτό φαρδύ από πάνω. Ολοκλήρωσε το look σου με μικρό τσαντάκι τύπου φάκελο και ψηλή μπότα μέχρι το γόνατο.

3.Παντελόνι κολάν μπορντό με ζωνάκι, λευκό φαρδύ πουκάμισο, ασύμμετρη μακριά ζακέτα σε σκούρα απόχρωση και καρό παλτό με κουκούλα από πάνω. Ολοκλήρωσε το look σου με τσάντα πλάτης και μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο.

4.Μαύρο δερμάτινο κολάν, φαρδιά εντυπωσακή πλεκτή μπλούζα, φαρδύ oversized παλτό. Ολοκλήρωσε το look σου με μικρό τσαντάκι πλάτης και πιο ροκ αρβυλάκι.

5.Τζιν παντελόνι με εντυπωσιακή ζώνη, στενό μπλουζάκι με έξω τους ώμους στο εσωτερικό, δερμάτινο jacket από πάνω και πλεκτό αμάνικο πανωφόρι πάνω από το jacket για να είσαι ζεστή. Ολοκλήρωσε το look σου με τσάντα πλάτης και μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο.

6.Μονόχρωμο παντελόνι καμπάνα, με ζιβάγκο εφαρμοστό μπλουζάκι σε animal print, πλεκτή μονόχρωμη ζακέτα με κουκούλα και παλτό από πανω. Ολοκλήρωσε το look σου με τσάντα πλάτης και μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο.

7.Καρό φουστίνα σορτάκι, μπλουζάκι φαρδύ στο εσωτερικό με τύπωμα και φουλάρι, ζακέτα πλεκτή μακριά και ασύμμετρο μπουφάν-παλτό. Ολοκλήρωσε το look σου με μικρό τσαντάκι τύπου φάκελο και ψηλή μπότα μέχρι το γόνατο.

8.Blue τζιν παντελόνι, ριπ εφαρμοστό μπλουζάκι, μακριά εντυπωσιακή ασύμμετρη πλεκτή ζακέτα και παλτό με ζωνάκι. Ολοκλήρωσε το look σου με τσάντα ώμου και μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο.

9.Μαύρο παντελόνι τύπου δερματίνη ελαστικό, κοντό τοπ με τύπωμα και γουνάκι με κουκούλα από πάνω. Ολοκλήρωσε το look σου με τσάντα πλάτης και μποτάκι με τρουκς μέχρι τον αστράγαλο.

10.Χακί ελαστικό κολάν, με φαρδιά ζιβάγκο πλεκτή μπλούζα, ψηλή μακριά ζακέτα και παλτό με κουκούλα. Ολοκλήρωσε το look σου με μικρό τσαντάκι πλάτης και αρβυλάκι.

Μπορεί να σας αρέσει