Πλεκτά πουλόβερ μία από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν!

Πλεκτά πουλόβερ μία από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν!

Και καθώς το κρύο γίνεται όλο και πιο τσουχτερό και βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του χειμώνα, με τα πρώτα χιόνια να κάνουν την εμφάνισή τους, η πρώτη μας σκέψη είναι το να φορέσουμε όσο πιο ζεστά ρούχα γίνεται! Αδιαμφισβήτητα το αμέσως επόμενο ρούχο που κυριαρχεί το χειμώνα μετά από τα ζεστά πανωφόρια είναι τα πλεκτά γυναικεία πουλόβερ. Τα πλεκτά πουλόβερ αποτελούν μία από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν και μπορούν να απογειώσουν το χειμερινό σου style.

Όπως τα περισσότερα γυναικεία ρούχα έτσι και τα πουλόβερ δε θα μπορούσαν να μην ακολουθούν τις τάσεις που επιβάλλει η μόδα για το χειμώνα 2019! Όσον αφορά τα χρώματα φέτος γίνεται η ανατροπή καθώς ξεφεύγουμε πλέον μόνο με τα all time classic χειμωνιάτικα χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό και το γκρι και βλέπουμε στο προσκήνιο να μπαίνουν πουλόβερ σε έντονα χρώματα, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες ακόμα και πολύ φανταχτερά με πολύ ιδιαίτερα το μωβ, το ρουά και το φούξια.

Το σημαντικό με τα πλεκτά πουλόβερ είναι ότι μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες κάνοντας απίστευτα casual ντυσίματα είτε πολύ κλασσικά είτε απολύτως σύγχρονα.

Με τζιν παντελόνι: Δεν υπάρχει πιο αγαπημένος και κλασσικός συνδυασμός από ένα πλεκτό πουλόβερ και το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη λατρεύει το συγκεκριμένο casual ντύσιμο. Μπορείς να επιλέξεις ένα πλεκτό πουλόβερ ζιβάγκο ή με λαιμόκοψη που να κάνει τύπου ουρά πίσω και από κάτω ψηλόμεσο jean που να αναδεικνύει τη σιλουέτα σου και μποτάκι. Ένα ακόμα καθημερινό ιδιαίτερο ντύσιμο είναι το oversized πλεκτό σου μπλουζάκι με blue τζιν παντελόνι καμπάνα και αθλητικά για να είσαι σικάτη και μοντέρνα στον καφέ σου.

Με φούστα: Και φυσικά εφόσον τα πουλόβερ ταιριάζουν με όλα μας τα ρούχα δε θα μπορούσαν να μη δένουν σα συνδυασμός με την αγαπημένη σου φούστα. Το απόλυτο look της σεζόν που σίγουρα πρέπει να τολμήσεις είναι πλεκτό φαρδύ πουλόβερ με μακριά πλισέ φούστα και ποτάκι από κάτω είτε για casual είτε πιο καλές εμφανίσεις στις οποίες θες να ξεχωρίσεις και να αναδείξεις το ιδιαίτερο στυλ σου. Επίσης προτείνουμε να φορέσεις ένα πλεκτό πουλόβερ ζιβάγκο σχετικά εφαρμοστό με το αγαπημένο σου κοντό φουστάκι και ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο για ένα χαλαρό ποτό ή γενικά μία πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Με κολάν: Το πιο χουχουλιάρικο και άνετο ντύσιμο που μπορείς να κάνεις φέτος το χειμώνα φυσικά δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το πιο ζεστό/χοντρό oversized πουλόβερ σου, το αγαπημένο σου κολάν και μποτάκια με γουνίτσα! Από την άλλη  πλευρά αν θες να κάνεις την ανατροπή με το ντύσιμό σου μπορείς να συνδυάσεις ένα πλεκτό πουλόβερ με κάποιο ζωνάκι και δερμάτινο μαύρο κολάν που όλες λατρέυουμε!

Με φόρεμα: Τελευταίος και ίσως ο πιο τολμηρός συνδυασμός είναι φαρδύ πλεκτό πουλόβερ-μπλούζα πάνω από το αγαπημένο σου κοντό ή ακόμα καλύτερα μακρύ φόρεμα!! Μη διστάσεις να το δοκιμάσεις και να ξέρεις πως σίγουρα όλοι θα σε κοιτάζουν!!!

Μπορεί να σας αρέσει