Ιδέες για να συνδυάσεις το δερμάτινο κολάν σου

Δερμάτινο Κολάν

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Το δερμάτινο κολάν είναι ένα ρούχο με μεγάλη θηλυκότητα, κομψότητα και το οποίο αναδεικνύει κάθε γυναίκα. Οι τάσεις της  μόδας  εδώ και 4 περίπου χρόνια επιβάλουν να υπάρχει ένα δερμάτινο κολάν στην γυναικεία ντουλάπα καθότι θεωρείται ένα από τα πιο must και βασικά ρούχα του γυναικείου φύλου. Ο συνδυασμός του δε είναι από τα πιο εύκολα πράγματα καθώς συνδυάζεται εύκολα και γρήγορα ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανικό για όλες τις ώρες. Σήμερα λοιπόν μπορείς να βρείς αυτό το ευκολοφόρετο και υπέροχο ρούχο σε μοναδικά χρώματα και σχέδια, κάνοντας έτσι πιο παιχνιδιάρικο αλλά και πιο μοναδικό το λουκ σου. Εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε στυλάτους συνδυασμούς που θα σε αναδείξουν.

Για αρχή, εάν δεν σου αρέσουν τα πολύχρωμα ή με σχέδια δερμάτινα κολάν, επίλεξε ένα χρώμα πιο ουδέτερο όπως το μπορντό ή το μαύρο που είναι πιο κλασσικά. Εάν από την άλλη σου αρέσουν τα πιο έντονα ντυσίματα, μην φοβηθείς να διαλέξεις ένα κόκκινο της φωτιάς ή ακόμα και ένα μωβ ανοιχτό (ή σκούρο).

Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με αυτό το κομμάτι είναι πάρα πολλοί και πολύ εύκολοι, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά λεφτά. Ο νούμερο ένα συνδυασμός είναι το δερμάτινο κολάν σου με ένα πουκάμισο μακρύ ή κοντό το οποίο θα το φορέσεις μέσα από το κολάν σου με μία ζώνη και από κάτω τις γόβες σου ή τα μποτάκια σου. Ύστερα, για κάτι πιο casual μπορείς να συνδυάσεις   ένα πλεκτό μπλουζάκι σε έντονο χρώμα και τα sneakers σου. Συνεχίζοντας θα σου προτείναμε να ψάξεις στην ντουλάπα σου για φορέματα τύπου σεμιζιέ, είτε μακρυμάνικα είτε τιραντάκι, με κουμπάκια ή χωρίς και να φορέσεις αυτό το μοναδικό φόρεμα με το κολάν σου και τις γόβες σου! Αυτός ο συνδυασμός είναι από τους κυριάρχους στις νέες τάσεις τις μόδας και βλέπουμε ακόμα και στάρς του χόλιγουντ να τον επιλέγουν 😉 Τέλος, μπορείς να αναδείξεις το μοναδικό σου κολάν με ένα τιραντάκι μεταλιζέ και με μία πλεκτή μακριά ζακέτα από πάνω ή το δερμάτινο σου. Για τελείωμα επίλεξε τα ankle boots σου ή τις ψηλές σου μπότες. Ιδανικό ντύσιμο για ποτό αλλά και για έναν καθημερινό καφέ!

Για να μην ψάχνεις πολύ σου προτείνουμε:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει