ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ??

ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ??

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου, μία γιορτή που κάνει κάθε γυναίκα να σκέφτεται και να φαντάζεται από πολύ νωρίς, τι θα φορέσει για να λάμψει και να ξεχωρίσει με την εμφάνισή της. Τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος που περνάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, είτε σε εκδηλώσεις πιο οικογενειακές είτε σε εντυπωσιακές βραδινές εξόδους. Είναι πολύ βασικό λοιπόν να έχουμε υπολογίσει το outfit που θα φορέσουμε σε οποιαδήποτε περίσταση μπορεί να προκύψει. Το να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε τα Χριστούγεννα, δεν είναι για καμία γυναίκα μια απλή υπόθεση.

Η κάθε εκδήλωση που έχει να παραβρεθεί η κάθε μία από μας μπορεί να έχει και εντελώς διαφορετικό dress code, γι’ αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να σου δώσουμε μερικές ιδέες για να επιλέξεις το ντύσιμο που θα κάνεις, ανάλογα με το που έχεις να πας. Το μόνο σίγουρο είναι πως ένα Χριστουγεννιάτικο ντύσιμο πρέπει να έχει λάμψη, chic διάθεση και κλέβει τις εντυπώσεις!!

Στο οικογενειακό τραπέζι

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που τα οικογενειακά τραπέζια έχουν την τιμητική τους. Είτε στο σπίτι μας, είτε σε σπίτια φίλων βρισκόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να φάμε και να γιορτάσουμε, πρέπει λοιπόν να επιλέξουμε ένα ντύσιμο απλό και άνετο αλλά με λεπτομέρειες που να κάνουν τη διαφορά, γιατί ακόμα κι αν είμαστε σπίτι μας, τα Χριστούγεννα είναι ιδέα και όχι μια απλή γιορτή. Επέλεξε απλά ρούχα με εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως κάποιο κομψό πουλόβερ ή πλεκτό μπλουζάκι με ιδιαίτερη πλέξη, τοπάκια με δαντελωτές λεπτομέρειες ή μπλουζάκια με ημιδιαφάνειες μπροστά στα μανίκια ή στη πλάτη. Επίσης μία πολύ απλή και all time classic επιλογή μπλούζας είναι τα πλεκτά ζιβάγκο που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετη και ζεστή. Και φυσικά από κάτω μπορείς να φορέσεις για κάτι πιο χαλαρό το αγαπημένο σου σκούρο τζιν παντελόνι ή κάποιο παντελόνι σε ίσια γραμμή. Για πιο ιδιαίτερη εμφάνιση επέλεξε κάτω από το πουλόβερ σου ένα μαύρο παντελόνι καμπάνα, ένα παντελόνι-κολάν δερματίνη, κάποιο φουστάκι σε camel suede, που είναι στη μόδα ή κάποια φουστίνα σε καρό ντεσέν. Φυσικά για να ολοκληρώσεις το ντύσιμο σου μη ξεχάσεις να επιλέξεις προσεκτικά το παλτό που θα ταιριάξει στο ντύσιμό σου και θα σε κρατήσει ζεστή. Απόλυτη επιλογή για μια απλή αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή εμφάνιση είναι τα μάλλινα oversized παλτό ή καπαρντίνες μονόχρωμες ή σε animal print.

Στη βραδινή έξοδο

Φυσικά μπορεί να επιλέγουμε το απλό και chic ντύσιμο για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι αλλά όλα ανατρέπονται αν το πρόγραμμά σου περιλαμβάνει βραδινή Χριστουγεννιάτικη έξοδο. Για να βγεις βράδυ μία τόσο ξεχωριστή μέρα πρέπει να ξεχωρίζεις κι εσύ… σίγουρα λοιπόν οι επιλογές σου θα πρέπει να είναι εντυπωσιακές και να τραβούν τα βλέμματα. Δύο βασικά χαρακτηριστικά που επιτάσσει φέτος η μόδα και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις είναι οι πούλιες και τα στρας. Επέλεξε ρούχα με λάμψη και ιδιαίτερα σχέδια και ολοκλήρωσε το look σου με εντυπωσιακές γόβες ή ψηλές μπότες. Το απόλυτο γυναικείο βραδινό ρούχο είναι αδιαμφισβήτητα το φόρεμα, επέλεξε ένα κοντό φόρεμα με στράς και ιδιαίτερο κόψιμο, ή κοντό φόρεμα με πούλιες ή ακόμη μακριά εντυπωσιακά φορέματα μονόχρωμα ή σε animal print. Τάση της φετινής σεζόν αλλά και πολύ αγαπημένο και ιδιαίτερο ρούχο είναι και οι μακριές ή midi φούστες, φούστες με πλισέ λεπτομέρειες, δερμάτινες ή πιο κλασσικές κοντές, σε συνδυασμό με πιο ιδιαίτερα τοπάκια. Τέλος εννοείται πως δεν θα ξεχάσεις να επιλέξεις μία εντυπωσιακή μακριά καπαρντίνα ή μια εντυπωσιακή γούνα για να ολοκληρώσεις το look σου!!

Μπορεί να σας αρέσει