Φούστες midi

Midi Φούστες

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Οι φούστες midi έχουν γίνει πλέον ένα κλασσικό κομμάτι το οποίο κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Οι συγκεκριμένες φούστες έγιναν γνωστές τη δεκαετία του ’40 – θέλοντας τα ρούχα να είναι πιο απελευθερωμένα και τις γυναίκες να είναι πιο θηλυκές. Κατά συνέπεια, άρχισαν να δημιουργούνται φούστες με μήκος πιο κάτω από το γόνατο, αλλά ταυτόχρονα πολύ πιο πάνω από τον αστράγαλο, τις οποίες υποστήριξαν με μεγάλη επιτυχία πολλοί διάσημοι ηθοποιοί αλλά και πολλοί γνωστοί οίκοι μόδας. Ακόμα και στη σημερινή εποχή, βλέπουμε ότι οι τάσεις της μόδας υποστηρίζουν όλο και πιο πολύ τις midi φούστες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις γυναίκες να μπορούν να φορέσουν αυτό το μοναδικό κομμάτι όλες τις ώρες, ακόμα και στο γραφείο.

Καταρχάς, το συγκεκριμένο στυλ φούστας είναι ιδανικό για όλα τα σώματα επειδή κρύβει τα πόδια αλλά και τη περιφέρεια λόγω του ανοίγματος που έχει προς τα κάτω. Η εφαρμογή λοιπόν είναι πιο φαρδιά και αυτό αποτελεί μια πρόκληση για να την συνδυάσουμε σωστά – εφόσον θέλουμε να αναδείξουμε την σιλουέτα μας και όχι να την κρύψουμε!

Κατά συνέπεια, μπορούμε για καθημερινές και απλές εμφανίσεις να διαλέξουμε ένα άσπρο τοπάκι και από πάνω ένα δερμάτινο τζάκετ ή ακόμα και τζίν. Το άσπρο είναι ένα χρώμα που συνδυάζεται με όλα τα χρώματα και όλα τα prints, οπότε αποτελεί μία safe επιλογή. Επιπλέον, μη φοβηθείς να προσθέσεις σε αυτό το λούκ τα αγαπημένα σου sneakers ή ακόμα και τις μπαλαρίνες που θα απογειώσουν το ντύσιμο σου! Για μία απογευματινή έξοδο, μπορούμε να φορέσουμε ένα πλεκτό πουλόβερ, μέσα ή έξω  από τη φούστα μαζί με μία ζώνη στην μέση και τα αγαπημένα μας αρβυλάκια ή μποτάκια. Για μία βραδινή έξοδο, προτίμησε ένα crop top που να ταιριάζει με το χρώμα της φούστας σου, ένα δερμάτινο jacket, τις γόβες σου ή τις αγαπημένες σου ψηλές μπότες! Τέλος, εάν θες να φορέσεις το συγκεκριμένο ρούχο στην δουλειά σου, προτίμησε ένα πουκάμισο με μία ζώνη στην μέση, τις γόβες σου ή τα αγαπημένα σου oxford.

Είναι ένα απόλυτο χειμερινό ρούχο που θα το λατρέψεις  γι’ αυτό σου προτείνουμε:[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει