Γιορτινά outfit

Γιορτινό outfit

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Πλησιάζει ο καινούριος χρόνος και εσύ ακόμα ψάχνεις στυλάτα και γιορτινά outfit όχι μόνο για το ρεβεγιόν την Πρωτοχρονιάς αλλά και για έναν απλό καφέ ή μια απλή έξοδο. Η πόλη έχει στολιστεί με εκατομμύρια μπαλάκια και εκατομμύρια φωτάκια, βάζοντάς σε σε ένα γιορτινό και λαμπερό κλίμα που σε προκαλεί να βάλεις και εσύ λίγη παραπάνω λάμψη στα ρούχα σου. Εάν λοιπόν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να το κάνεις αυτό έχουμε για σένα τους καταλληλότερους συνδυασμούς για τις εορτές που θα κάνουν όλα τα βλέματα να πέσουν πάνω σου.

Αρχικά, για εξόδους πιο καθημερινές επίλεξε ένα απλό – αλλά κλασσάτο – ντύσιμο, συνδυάζοντας ένα μαύρο παντελόνι με μία ζώνη στην μέση, με ένα πουκάμισο απλό από μέσα και τα κοντά ankle boots σου! Είναι μία safe επιλογή που θα σου λύσει τα χέρια. Δεύτερο λούκ που σου προτείνουμε είναι να συνδυάσεις ένα παντελόνι καμπάνα ή ένα παντελόνι ψηλόμεσο με ένα crop top το οποίο ταιριάζει – φυσικά – με το χρώμα του παντελονιού σου. Τέλος, μπορείς να το συνδυάσεις με τις γόβες σου, τα oxford σου ή και τις ψηλές σου μπότες. Τρίτο και τελευταίο λούκ είναι να επιλέξεις ένα skinny παντελόνι – κατά προτίμηση μαύρο ή ακόμα και το σκούρο τζίν σου – με ένα μπλουζάκι σε μεταλιζέ χρώμα και  με τις μαύρες γόβες σου. Όλες αυτές οι προτάσεις αποτελούν μια εύκολη, γρήγορη, λαμπερή και κλασσάτη λύση για σένα!

Εάν θέλεις να εντυπωσιάσεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, σου προτείνουμε φορέματα που έχουν στρας ακόμα και πούλιες  ή ένα έντονο σε χρώμα φόρεμα, όπως το κόκκινο ή το ρόζ με τις ψηλές μπότες σου ή τις γόβες και, φυσικά, το κόκκινο κραγιόν σου. Ύστερα μπορείς να συνδιάσεις την δερμάτινη φούστα σου με ένα μεταλιζέ τοπάκι ή ένα πουκάμισο πιο επίσημο και τέλος τις γόβες σου ή τα ankle boots σου. Επίσης, η ολόσωμη φόρμα είναι ένα ρούχο που η σύγχρονη μόδα το επιβάλει και ταιριάζει τέλεια με το σακάκι σου και με τις γόβες σου. Τελευταίος – αλλά όχι ασήμαντος – συνδιασμός είναι η μαύρη καμπάνα σου με ένα κοντό crop top σε τύπου μπουστάκι και από πάνω το σακάκι σου.

Για να μην ψάχνεις πολύ σου προτείνουμε τα εξής:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει