Συνδυασμοί και μυστικά για τις πλεκτές μπλούζες

Πλεκτές Μπλούζες

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Όλες γνωρίζουμε τις πλεκτές μπλούζες και όλες χωρίς εξαίρεση τις έχουμε λατρέψει! Μπορούμε να τις βρούμε σε διάφορα στυλ και αποτελεί μία γρήγορη, ζεστή και άνετη λύση για τον χειμώνα. Μάλιστα είναι ένα κομμάτι που από ότι φαίνεται ακόμα και οι διάσημοι το επιλέγουν και το συνδυάζουν με διάφορους τρόπους – ακόμα και σε πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ας αναλύσουμε λοιπόν το κάθε στυλ πλεκτής μπλούζας που μπορείς να βρείς. Αρχικά, εάν έχεις στην ντουλάπα σου πλεκτή μπλούζα με έξω τους ώμους, σε στενή γραμμή επίλεξε να φορέσεις αυτή την μπλούζα είτε με ένα σορτσάκι ψηλόμεσο είτε με μία ψηλόμεση παντελόνα ή και με μία φούστα (ψηλόμεση πάντα). Για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, συνδύασε το συγκεκριμένο κομμάτι με ένα πολύ φαρδύ και μεγάλο κασκόλ! Είναι μία νέα μόδα που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες και επιλέγουν αυτές, κυρίως, τις μπλούζες για να το φορέσουν.

Ζιβάγκο πλεκτό σε χαλαρή γραμμή: Ένα ξεχωριστό και πολυαγαπημένο κομμάτι για την ντουλάπα μας. Ο πιο συνηθισμένος συνδυασμός είναι να το φορέσεις με ένα κολάν – είτε δερμάτινο είτε όχι – ή με ένα κολλητό παντελόνι. Θα μπορούσες επίσης να το φορέσεις με μία φούστα κοντή και κολλητή και αυτό από πάνω. Άλλοι δύο υπέροχοι και πρωτότυποι συνδυασμοί που θα μπορούσες να κάνεις είναι να το συνδυάσεις με μία φούστα midi πλισέ ή ακόμα καλύτερα να το φορέσεις από πάνω από ένα καλοκαιρινό σου φόρεμα. Μπορεί να είναι και τα δύο φαρδιά αλλά μην το φοβηθείς. Φόρεσε μία ζώνη στην μέση και είσαι λαμπερή και έτοιμη 🙂

Μακρύ πλεκτό μπλουζάκι: Ιδανικό για να κρύψει ατέλειες και να νιώθουμε άνετα ακόμα και αν έχουμε φάει πολύ. Συνδυάζεται και αυτό με ένα κολάν ή με ένα στενό παντελόνι. Ακόμα καλύτερα εάν είναι πολύ μακριά η μπλούζα προτίμησε να την κάνεις φόρεμα με ψηλές μπότες από κάτω. Επίσης ένας συνδυασμός είναι να το φορέσεις με ένα πολύ σκισμένο τζιν. Είναι μια καινούρια τάση που έχει ξεσηκώσει τις γυναίκες.

Εάν ψάχνεις και εσύ για πλεκτές μπλούζες για κοίτα λίγο τι σου προτείνουμε:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει