Η μίνι φούστα που θα κλέψει τις εντυπώσεις φέτος το χειμώνα

Η MINI ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Η mini φούστα δεν είναι μόνο ένα ρούχο, είναι ένα σύμβολο πολλών εποχών. Είναι ένα κομμάτι που έχει αφήσει εποχή εδώ και πολλές δεκαετίες και βρίσκεται πάντα στη καρδιά κάθε γυναίκας. Για πρώτη φορά μας συστήθηκε την δεκαετία του ’60 και φέτος επανέρχεται δυναμικά στη μόδα για να μείνει. Και όντως αν το καλοσκεφτούμε μετά τα γυναικεία φορέματα δεν υπάρχει κάτι πιο θηλυκό από μία mini φούστα. Ίσως οι περισσότερες να έχουμε στο μυαλό μας τη φούστα ως ένα ρούχο πιο καλό.. ρούχο που μπορεί να φορεθεί σε πιο επίσημες ή βραδινές εμφανίσεις, κάτι που δεν ισχύει! Μπορεί να είναι λίγο παρεξηγημένο ρούχο και οι περισσότερες να το αποφεύγουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις αλλά αν συνδυαστεί σωστά μπορεί να κάνει μια εμφάνιση εντυπωσιακή, sexy και παράλληλα κομψή.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι η mini φούστα αλλά το πως θα τη συνδυάσεις. Μια mini φούστα ως επί το πλείστον αναδεικνύει τα πόδια καθώς αφήνει το μεγαλύτερο μέρος τους ακάλυπτο αυτό που πρέπει λοιπόν να προσέξεις είναι να μην αφήσεις «γυμνά» κι άλλα σημεία του σώματός σου, έτσι ώστε να μη γίνει δεύτερο το ντύσιμό σου. Παρακάτω θα δούμε τις τοπ φούστες για φέτος και πως να τις συνδυάσεις.

Λεοπαρ mini φούστα

Όπως όλες γνωρίζουμε η απόλυτη τάση του χειμώνα είναι τα animal prints, δε θα μπορούσαμε λοιπόν να έχουμε στα top της λίστας μας mini φούστα σε λεοπαρ animal print. Είναι σύγχρονο, σέξυ και θα λατρέψεις να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Super trendy casual εμφάνιση λεοπαρ mini φούστα με μονόχρωμο πλεκτό μπλουζάκι ζιβάγκο και λευκά αθλητικά ή απίστευτα σέξι με απλό κορμάκι με χαμόγελο ή V λαιμόκοψη, ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο και δερμάτινο πανωφόρι.

Τζιν mini φούστα

Ο συνδυασμός δύο αγαπημένων μας επιλογών. Το τζιν, ένα από τα πιο διαχρονικά υλικά, και η «μικρή» φούστα. Το αποτέλεσμα μπορείς να το φανταστείς και μόνη σου. ‘Ενα ρούχο τόσο μοναδικό μέσα στην απλότητα του. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και οι πειραματισμοί  που μας προσφέρει απεριόριστοι. Φόρεσέ το στον καφέ σου με αρβυλάκι και ένα φαρδύ πουκαμισάκι από πάνω και πανωφόρι.

Suede mini φούστα

Και πάλι δύο τάσεις τις εποχής έρχονται να φτιάξουν έναν τέλειο συνδυασμό! Το suede είναι το αγαπημένο μας ύφασμα για φέτος και η mini φούστα μας σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Οι πιο hot suede φούστες είναι αυτές που έχουν κάποιο σχέδιο μπροστά κουμπάκια ή κάποιο φερμουάρ που δίνουν άλλο ύφος στο ρούχο. Το συγκεκριμένο φουστάκι μπορείς να το φορέσεις παντού. Για μία καθημερινή εμφάνιση επέλεξε να το συνδυάσεις με κάποιο πιο ροκ μπλουζάκι με τύπωμα, μακριά ζακέτα από πάνω και μποτάκι δερμάτινο.

Δερμάτινη mini φούστα  

Για το τέλος αφήσαμε το πιο σέξυ και εντυπωσιακό φουστάκι της σεζόν που δε θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα δερμάτινο mini φουστάκι. Το δερμάτινο ύφασμα είναι τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει την καρδιά όλων των γυναικών, έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα του να το δούμε και σε εκδοχή mini φούστας. Top επιλογή και τάση για φέτος αποτελεί το κόκκινο χρώμα. Τόλμησέ το κι εσύ σε μία σούπερ sexy βραδινή εμφάνιση με ψηλή γόβα και εφαρμοστό μπλουζάκι με έξω τους ώμους ή κρουαζέ σχέδιο στο μπούστο.

Μπορεί να σας αρέσει