Πλεκτά γυναικεία ρούχα και πως να τα συνδυάσεις!

Πλεκτά γυναικεία ρούχα και πως να τα συνδυάσεις!

Πλεκτά γυναικεία ρούχα και πως να τα συνδυάσεις!

Η πιο κρύα σεζόν του χρόνου έχει φτάσει… ο χειμώνας είναι γεγονός πλέον και αφού το κρύο μας χτύπησε για τα καλά την πόρτα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να βγάλουμε τα πιο χοντρά και ζεστά ρούχα μας απ’ τη ντουλάπα. Και φυσικά τι ποιο ζεστό και ταυτόχρονα θηλυκό από τα πλεκτά γυναικεία ρούχα μας. Για ακόμα μία σεζόν τα πλεκτά ρούχα συνεχίζουν να αποτελούν την απόλυτη τάση και να κάνουν κάθε γυναίκα να θέλει να τα εντάξει στη γκαρνταρόμπα της!!

Τα πλεκτά θα τα συναντήσουμε κυρίως σε γυναικείες μπλούζες και ζακέτες. Υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά είδη πλέξης, καθώς και γραμμές ρούχων για να επιλέξεις, όπως τα πλεκτά με αραιή ή ανάγλυφη πλέξη, σε φαρδιά ή oversized γραμμή, κοντά ή μακριά και πάρα πολλά άλλα. Το βασικό όμως με τα πλεκτά ρούχα είναι πως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, κάνουν τόσο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο το ντύσιμο σου, που δίνουν την αίσθηση πως κάθε look είναι ακριβό, χωρίς απαραίτητα και να είναι. Ένα πλεκτό μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, αρκεί να μπορείς να το σετάρεις καταλλήλως. Παρακάτω λοιπόν σου δίνουμε ιδέες για super outfits που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε κάθε περίσταση..

Πλεκτές Μπλούζες

Α) Σε casual ντύσιμο: Το απόλυτο γυναικείο ρούχο που θα συνδυάσεις με πλεκτή μπλούζα είναι το κολάν. Δεν υπάρχει πιο ωραίος, girly και ταυτόχρονα άνετος συνδυασμός από ένα κολάν, μποτάκια και ένα μακρύ τύπου oversized πλεκτό μπλουζάκι από πάνω.

Β) Στο γραφείο: Ποιος είπε ότι τα πλεκτά μπλουζάκια δε μπορούν να φορεθούν και στο γραφείο? Εμείς σου προτείνουμε να συνδυάσεις ένα πιο εφαρμοστό πλεκτό μπλουζάκι με πιο ελαφριά πλέξη, παντελόνι γραφείου σε ίσια γραμμή και μονόχρωμο γοβάκι για ένα μοντέρνο και πολύ συγχρονο office look.

Γ) Σε μία βραδινή έξοδο: Μπορεί για όλες μας  πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε πλεκτή μπλούζα να είναι ένα χαλαρό ντύσιμο, αλλά αυτό δεν ισχύει! Μπορείς να φορέσεις την αγαπημένη σου κοντή πλεκτή μπλούζα στολίζοντάς τη με ένα κόσμημα σε ασημί ή μεταλλικές αποχρώσεις και για ένα χαλαρό ποτό το βράδυ, συνδυάζοντάς τη με κοντή φούστα και ψηλή μπότα μέχρι το γόνατο.

Πλεκτές Ζακέτες

Α) Σε casual ντύσιμο: Τι πιο καθημερινό και γυναικείο ντύσιμο για τη βόλτα και τον καφέ σου από ένα πλεκτό μακρύ ζακετάκι, το αγαπημένο σου blue jean παντελόνι και τα sneakers σου. Νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μας δεν υπάρχει πιο safe και εύκολος γυναικείος συνδυασμός!!

Β) Στο γραφείο: Ξέρουμε πολύ καλά πως ανάλογα με την εργασία σου μπορεί το dress code να διαφέρει. Αν είσαι από τις τυχερές που μπορούν να φοράνε ότι θέλουν στη δουλεία τους τότε μπορείς να συνδυάσεις μια πλεκτή ζακέτα σε όποιο σχέδιο θες και με ότι ρούχο θες. Αν είσαι όμως από εκείνες που έχουν ένα πιο αυστηρό dress code και θεωρείς ότι μία πλεκτή ζακέτα δε φοριέται στο γραφείο, είμαστε εδώ για να σου αλλάξουμε γνώμη. Μπορείς να φορέσεις ένα παντελόνι καμπάνα με ένα μονόχρωμο basic μπλουζάκι και ένα κοντό πλεκτό ζακετάκι σε πιο εφαρμοστή, ίσια γραμμή.

Γ) Σε μία βραδινή έξοδο: Το βασικό είναι να μπορείς να συνδυάζεις! Ακόμα και το πιο casual ρούχο μπορείς να φαντάζει το πιο extreme βραδινό ένδυμα, αν φορεθεί σωστά. Προτείνουμε να συνδυάσεις μία μαύρη μακριά ζακέτα, με δερμάτινο κολάν, κοντό τοπ και ψηλή μπότα κι έφυγες για το ποτό σου!!!

STAY TUNED

Μπορεί να σας αρέσει