6 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΦΟΥΛΑΡΙ ΣΟΥ

6 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΦΟΥΛΑΡΙ ΣΟΥ

Κάθε σεζόν κάνουν την εμφάνισή τους νέες τάσεις, νέες ιδέες και προτάσεις για ντύσιμο και στυλ, ωστόσο υπάρχουν οι κλασσικές αξίες. Εκείνα δηλαδή τα ρούχα και αξεσουάρ που είναι πάντα στη μόδα. Ένα φουλάρι μπορεί να δείξει καλόγουστο και επίκαιρο ανεξαρτήτως εποχής και φυσικά να λειτουργήσει ως βάση για πάρα πολλά σύνολα. Για να είμαστε πιο ακριβείς ένα φουλάρι μπορεί στη πραγματικότητα να μεταμορφώσει ένα ολόκληρο look, να δώσει χαρακτήρα και ύφος ακόμα και στο πιο απλό ντύσιμό σου. Ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν την παράσταση θα κλέψουν τα έντνα και neutral χρώματα, μονόχρωμα αλλά και με prints.

Το φουλάρι λοιπόν είναι ένα διαχρονικό αξεσουάρ που ξεχωρίζει για την κομψότητά του, δεν έχει σεζόν και φοριέται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Κάθε γυναίκα οποιοδήποτε στυλ και ντύσιμο κι αν επιλέξει μπορεί να εντάξει σ αυτό ένα φουλάρι και να το κάνι πιο ιδιαίτερο. Δεν αρκεί όμως απλά ένα «σωστό» αξεσουάρ..το βασικότερο είναι το πως θα το φορέσεις ώστε να απογειώσεις ένα απλό look σε super outfit με στυλ. Γι αυτό σου προτείνουμε 6 τρόπους που μπορείς να φορέσεις το φουλάρι σου, ανάλογα με το στυλ που θες να πετύχεις.

Φουλάρι λαιμός/ζιβάγκο

Μπορείς να συνδυάσεις ένα φουλάρι γύρω από το λαιμό με μακρυμάνικο μπλουζάκι με χαμόγελο και να δώσεις την αίσθηση ζιβάγκο μπλούζας. Επίσης για πιο χειμερινό ντύσιμο μπορείς να συνδυάσεις το φουλάρι σου με το αγαπημένο σου πουλόβερ ή ζακέτα.

Φουλάρι εσάρπα

Ένας πολύ εντυπωσιακός τρόπος να φορέσεις ένα φουλάρι είναι να το ρίξεις στους ώμους σου σαν εσάρπα. Ιδανικός συνδυασμός με στενό εφαρμοστό φόρεμα και αργότερα όταν ο καιρός το επιτρέπει γιατί να μην αντικαταστήσεις και το πανωφόρι σου, με ένα μεγάλο φουλάρι.

Φουλάρι στα μαλλιά

Δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακός συνδυασμός από ένα φουλαάρι δεμένο σαν στέκας το κεφάλι ή μέσα σε μία γαλλική κοτσίδα για στυλ.

Φουλάρι «αεροσυνοδός»

Συνδύασε ένα λευκό πουκάμισο σε ίσια γραμμή με ένα φουλάρι δεμένο γύρω από το γιακά και δέσιμο στο πλάι. Με ένα υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή και σακάκι θα είναι τέλειος συνδυασμός για το γραφείο σου.

Φουλάρι ζώνη

Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι μια από τις βασικές τάσεις του χειμώνα. Εάν θέλεις να τους δώσεις λίγο παραπάνω στιλ, αντικατέστησε τη ζώνη με ένα φουλάρι, πέρασέ το από τα θηλάκια και δέσε το στο πλάι με ένα φιόγκο.

Φουλάρι στη τσάντα

Ένας συνδυασμός πολύ ιδιαίτερος που βέβαια μας θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι, αλλά φυσικά ανάλογα με το συνδυασμό που θα κάνεις και τα χρώματα που θα επιλέξεις μπορείς να τα προσαρμόσεις σε κάθε εποχή.

Μπορεί να σας αρέσει