Φθινοπωρινή κολεξιόν

Φθινοπωρινή Κολεξιόν 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ο Σεπτέμβρης μπήκε (σχεδόν τελειώνει!), που σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός για τη Φθινοπωρινή κολεξιόν που δε παύει να είναι από τις καλύτερες, όσον αφορά τα ρούχα! Η ποικιλία που προσφέρουμε είναι μεγάλη, αλλά σίγουρα θα ήθελες να μάθεις λίγα μυστικά για τις γενικές τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν.

Καταρχάς, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει η μόδα στα oversized πουλόβερ και ζακέτες, και αυτό είναι κάτι που υπερισχύει και φέτος. Επίσης, η μόδα απαιτεί φαρδυά και ιδιαίτερα μανίκια! Επιπλέον, έχουμε να δηλώσουμε ότι το Φθινόπωρο του 2018 μας υπόσχεται νέες και χρωματιστές ιδέες. Αυτό σημαίνει ότι θα περάσουμε το γκρι Φθινόπωρο με ποικιλία χρωμάτων! Παρόλα αυτά, είτε σου αρέσουν τα φωτεινά χρώματα είτε όχι εμείς έχουμε να σου προσφέρουμε τα κατάλληλα ρούχα για σένα!

Αρχικά, από τα πιο σημαντικά ρούχα για την αρχή του χειμώνα (που δεν προβλέπεται να είναι και τόσο βαρύς εξάλλου) είναι οι ζακέτες. Στη μόδα βρίσκονται πολύ οι μακριές ζακέτες (ή στα αγγλικά cardigans). Πρόκειται για το πιο άνετο είδος ζακέτας, και αν επιλέξεις το κατάλληλο ύφασμα θα έχεις τη πιο ζεστή – κοινώς γνωστή ως χουχουλιάρικη ζακέτα![/vc_column_text][vc_column_text]Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε αυτή τη ζακέτα που μπορείς να τη συνδυάσεις είτε με το αγαπημένο καθημερινό σου φόρεμα είτε με παντελόνι. Επίσης, εάν σου αρέσουν πιο πολύ τα σχέδια στα ρούχα σου, μπορείς να επιλέξεις αυτή που βγαίνει σε 7 χρώματα![/vc_column_text][vc_column_text]Εάν από την άλλη, προτιμάς κάτι σε πιο μοναδικό σχέδιο, και ίσως πιο κατάλληλο για αυτές τις μέρες που αρχίζει σιγά σιγά να έχει ψυχρούλα, έχουμε να σου προτείνουμε τη παρακάτω ζακέτα η οποία βγαίνει σε 6 χρώματα

Εάν ρίξεις μια γρήγορη ματιά σε γνωστά fashion blogs θα δεις ότι η πλεοψηφία τους έχει να δηλώσει πως τα πιο πρωτότυπα μανίκια κάνουν τη διαφορά για τη φετινή Φθινοπωρινή κολεξιόν! Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε τη παρακάτω ζακέτα εάν θες να εντυπωσιάσεις τους ανθρώπους γύρω σου, μπορείς να επιλέξεις μέσα από 7 χρώματα[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Μη χάνεις λοιπόν στιγμή και ξεκίνησε τα ψώνια για τη Φθινοπωρινή κολεξιόν του 2018-2019! Μη ξεχνάς ότι μπορείς να εκμεταλευτείς τις μοναδικές τιμές που προσφέρουμε αλλά και τις τρέχουσες προσφορές μας!

Καλό χειμώνα δε λέμε! Καλό Φθινόπωρο λοιπόν και μείνε συντονισμένη :)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει