Το καρό pattern η απόλυτη τάση του φετινού χειμώνα!

Καρό γυναικεία ρούχα η απόλυτη τάση του φετινού Χειμώνα!

Φέτος η μόδα στα γυναικεία ρούχα μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις.. μία από αυτές ήταν το καρό το οποίο όχι μόνο κατάφερε να επανέλθει στη μόδα αλλά να γίνει και μία από τις πιο ισχυρές τάσεις της σεζόν. Μπορεί το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε καρό ρούχο να είναι κάτι παλιό, κάτι πιο παραδοσιακό όπως για παράδειγμα τις κλασσικές καρό σκωτσέζικες στολές, στη πραγματικότητα όμως το καρό αποτελεί εδώ και χρόνια διαχρονική και κλασσική τάση της μόδας. Το καρό pattern, απόλυτα αναβαθμισμένο και άκρως προσαρμοσμένο στην εποχή ήρθε να μας χαρίσει απίστευτα looks και να ξεχωρίσει φέτος το χειμώνα.

Chic, θηλυκό, με σοφιστικέ ύφος και κλασσάτη διάθεση, το καρό αποτελεί ένα κλασσικό μοτίβο, αρκετά ευέλικτο καθώς ανάλογα και με το πως θα το συνδυάσεις μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες τις ημέρας και σε οποιαδήποτε εμφάνιση. Από ένα trendy super street look μέχρι και το πιο κλασσικό σου office look το καρό ήρθε για να σε κάνει να κλέψεις τις εντυπώσεις όπου το φοράς. Παρακάτω σου δίνουμε ιδέες για να φορέσεις τα αγαπημένα σου καρό γυναικεία ρούχα.

Στο γραφείο…

Το καρό είναι ιδανικός συνδυασμός για office looks. Τα καρό κοστούμια φέτος έχουν την τιμητική τους και είναι κάτι που δε πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου. Συνδύασε καρό παντελόνι γραφείου με ζωνάκι, καρό σακάκι μεσάτο, μ’ ένα απλό μονόχρωμο μπλουζάκι και γόβες και είσαι έτοιμη για το γραφείο. Ακόμα ένα αγαπημένο ρούχο για το γραφείο είναι τα πουκάμισα και φυσικά τη φετινή σεζόν δε γίνεται να λείπει από τη ντουλάπα μας ένα καρό πουκάμισο. Συνδύασέ το με μονόχρωμο παντελόνι γραφείου, ζακετάκι σε εφαρμοστή γραμμή και μποτάκι.

Στη βόλτα…

Επίσης φέτος κάτι που θα λατρέψεις και δε θα σταματήσεις να βλέπεις παντού είναι τα καρό πανωφόρια. Φτιάξε το δικό σου street look με total black outfit και καρό φαρδύ εντυπωσιακό παλτό από πάνω ή ένα super casual outfit με τζινάκι, πλεκτή καρό ζακέτα, μπλουζάκι, παλτό και αθλητικά παπούτσια. Και φυσικά από τη ντουλάπα σου δε μπορεί να λείπουν τα καρό μπλουζάκια. Διάλεξε τον αγαπημένο σου καρό συνδυασμό και φτιάξε καθημερινά σύνολα απλά αλλά και απολύτως μοδάτα. Συνδύασε μακριά καρό μπλούζα τύπου φόρεμα με χοντρό κολάν, ψηλή μπότα και φαρδύ oversized παλτό από πάνω ή με τζιν παντελόνι, καρό μακρυμάνικο μπλουζάκι, δερμάτινο jacket και αθλητικά για τον καφέ σου.

Στο ποτό σου…

Ποιος είπε ότι το καρό δεν μπορεί να φορεθεί το βράδυ?? Για τις πιο τολμηρές που ξέρουν να προσαρμόζουν τις τάσεις της μόδας σε όλες τις περιστάσεις το καρό αποτελεί πρόκληση! Φόρεσε καρό μπλουζάκι στενό με δερμάτινο κολάν και γόβα. Τέλος τα πάντα στη μόδα και αγαπημένα των γυναικών καρό φουστάκια και σορτσάκια. Ταίριαξε το δικό σου με ζιβάγκο μπλουζάκι ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο και γουνάκι κι έφυγες.

Μπορεί να σας αρέσει