Γυναικεία πουκάμισα

Γυναικεία Πουκάμισα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Όλες οι γυναίκες ξέρουμε ότι όταν μιλάμε για τα γυναικεία πουκάμισα εννοούμε ένα διαχρονικό κλασσικό και must ρούχο που δεν το αποχωριζόμαστε εύκολα. Πλέον μπορούμε να βρούμε πουκάμισα σε αυστηρή γραμμή, σε διάφορα χρώματα, με prints, με διαφάνειες και πάει λέγοντας. Σήμερα λοιπόν θα αναλύσουμε το πώς μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου πουκάμισα από το πρωί στη δουλειά εώς το βράδυ στην έξοδο σου.

Αρχικά, εάν θέλεις να φορέσεις πουκάμισο για την πρωινή σου δουλειά προτίμησε ένα πουκάμισο σε αυστηρή γραμμή ή με ρίγες. Ταιριάζει απόλυτα με την μαύρη ή ότι άλλο χρώμα έχεις διαλέξει για τη παντελόνα σου αλλά ακόμα και με μια midi φούστα σε άλφα γραμμή με την ζώνη σου. Τα πουκάμισα με διαφάνεια απαγορεύονται σε ώρες γραφείου, εκτός και αν τα συνδυάσεις με ένα σακάκι! Τέλος, μπορείς να φορέσεις μπαλαρίνες, γόβες ή ακόμα και τις ψηλές μπότες σου. Είναι ένα στυλ που θα το λατρέψεις και θα σου εξασφαλίσει ένα κομψό ντύσιμο.

Εάν θέλεις να φορέσεις ένα πουκάμισο στην πρωινή σου έξοδο μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα και έξυπνα, επιλέγοντας ένα τζιν πουκάμισο από μέσα από το πλεκτό σου ή και ακόμα ένα πουκάμισο με το ψηλόμεσο παντελόνι σου ή το σκισμένο τζίν σου. Προτίμησε τα κολάν – με δερματίνη ή μη – εάν θέλεις να φορέσεις ένα πουκάμισο με πιο φαρδιά γραμμή. Από πάνω σου προτείνουμε το δερμάτινο σου, ένα casual σακάκι ή και ακόμα την πλεκτή ζακέτα σου. Τέλος, θα μπορούσες να φορέσεις τις casual μπότες σου, τα oxford σου ή και ακόμα τα αγαπημένα και άνετα sneakers σου.

Εάν σκοπεύεις να φορέσεις πουκάμισο σε μία βραδινή έξοδο ή σε μία πιο ιδιαίτερη περίσταση, μιας και πλησιάζουν οι γιορτές, το συγκεριμένο ρούχο θα μπορούσες να το συνδυάσεις με ένα δερμάτινο σορτς φορώντας από μέσα το πουκάμισο, με μία φούστα δερμάτινη, τζίν, κοτλέ ή υφασμάτινη, και φυσικά τις ψηλές σου μπότες, τις γόβες σου ή τα κοντά, αλλά με τακούνι, μποτάκια σου. Τέλος, θα μπορούσες να διαλέξεις μία ψηλόμεση παντελόνα, χωρίς να χάσεις τίποτα από την κομψότητα και την επισημότητα που θα σου προσφέρει το συγκεκριμένο στυλ.

Για γιορτινά αλλά και casual ντυσίματα σου προτείνουμε:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει