Leather look: Η πιο hot τάση

Leather look: Η πιο hot τάση

Leather look: Η πιο hot τάση Μπήκε το φθινόπωρο και όλες έχουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Αν είστε λάτρεις της μόδας τότε σίγουρα θα θέλετε να μάθετε πρώτες την πιο hot τάση της μόδας. Και αυτή δεν είναι άλλη από το leather look.

Η τάση του leather κάνει την εμφάνιση της και μας παροτρύνει να δημιουργήσουμε όμορφα και αρμονικά σύνολα.   

Από το Μιλάνο, το Παρίσι, το Λονδίνο έως και τη Νέα Υόρκη οι πασαρέλες ήταν γεμάτες με την πιο αγαπημένη τάση της μόδας. Όλες οι νέες επιδείξεις μόδας περιλαμβάνουν το leather look και σίγουρα αυτό μας αρέσει. Οι γυναίκες το λατρεύουν και ανάλογα με το πώς θα το συνδυάσουν μπορούν να απογειώσουν το στιλ τους.

Είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την φθινοπωρινή / χειμερινή γκαρνταρόμπα μας και μας φέρνει μία πληθώρα νέων στιλ ντυσίματος. Η τάση του leather είναι διαχρονική και παραμένει hot όσα χρόνια και αν περάσουν.  

Για παράδειγμα μπορείς να συνδυάσεις ένα leather παντελόνι με το αγαπημένο σου basic τοπ. Ή ακόμα και το κλασσικό δερμάτινο κολάν με ένα oversized πουλόβερ.

Επίσης ένα πολύ όμορφο και διαφορετικό λουκ για μία πιο ιδιαίτερη εμφάνιση είναι να συνδυάσεις μία leather φούστα με ένα τοπ και ένα σακάκι.

Αν είσαι πιο τολμηρή μπορείς να συνδυάσεις το leather με ένα τζιν jacket όμως το total leather look αποπνέει για άλλη μία φορά κομψότητα. Πλέον εκτός από μαύρο μπορείς να βρεις και άλλα χρώματα όπως το χακί ή το μπεζ.

Leather look: Η πιο hot τάση! Δοκίμασέ το και ανανέωσε την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα!!  

Μπορεί να σας αρέσει