Ολόσωμη φόρμα και πώς να την φορέσεις

Ολόσωμη φόρμα: Συνδυασμοί

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα ρούχο διαχρονικό που αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο λουκ. Μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες στην παραλία, στο βραδινό ποτό, στην καθημερινή μας βόλτα ακόμα και στο ραντεβού μας. Πως όμως ξέρουμε ποιο στυλ ολόσωμης φόρμας ταιριάζει στον σωματότυπο μας; Και το πως να την σετάρουμε?  Μην ανησυχείς  εμείς είμαστε εδώ 😉 Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα απλά. Αρχικά οι σιλουέτες που είναι πετίτ θα πρέπει να αναζητούν ολόσωμες φόρμες με το στυλ ζιπ κιλοτ  δηλαδή τα πατζάκια να μην φτάνουν εώς κάτω αλλά να τελειώνουν στον αστράγαλο. Με αυτό το λουκ η σιλουέτα φαίνεται πιο ψηλή και αναδεικνύεται το σώμα. Εάν από την άλλη έχετε ψηλή σιλουέτα θα προτείναμε να ψάξεις για ολόσωμη φόρμα με φαρδιά γραμμή με πατζάκια φαρδιά και μονόχρωμο χρώμα για να τονίσετε τα μακριά καλλίγραμμα πόδια σου. Τέλος, εάν θέλεις να καλύψεις την κοιλίτσα ή την περιφέρεια αναζήτησε μία ολόσωμη φόρμα με λάστιχο στη μέση και με φαρδιά γραμμή. Το συγκεκριμένο λάστιχο κάνει το σώμα μας να φαίνεται καλλίγραμμο χωρίς να διαγράφει περιοχές  που θα θέλουμε να κρύψουμε.

Τα μυστικά για να σετάρουμε μια ολόσωμη φόρμα είναι απλά αλλά διαφέρουν ανάλογα με την εποχή αλλά και την περίσταση. Για βράδυ προτείνουμε να συνδιαστεί με μία ψάθινη πλατφόρμα και χρυσό κολιέ ή χρυσά σκουλαρίκια που ταιριάζουν σε όλες και είναι μια safe επιλογή. Αλλιώς για χειμώνα προτείνουμε ένα ψιλό τακούνι, κατά προτίμηση γόβα μονόχρωμη και με ένα κοντό σακάκι ή το δερμάτινο σας. Απόφυγε μακριές ζακέτες που κρύβουν το όμορφο σύνολο σου καθώς και τις καμπαρντίνες με αυτό το ρούχο. Προτίμησε κάτι κοντό.

Για μια βόλτα μπορεςί να το σετάρεις με ένα πέδιλο το καλοκαίρι και ένα backpack και για το χειμώνα! Μπορείς άνετα να το φορέσεις με τα μονόχρωμα αθλητικά σου ή με τα καινούρια σου sneakers και μία πλεκτή κοντή ζακέτα.

Όπως και να το συνδιάσεις αυτό το ρούχο είναι κλασσικό και κάθε μια από εμάς θα πρέπει να έχει τουλάχιστον μια στην ντουλάπα της.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει