Boho style και πώς να το πετύχεις

Boho Style

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Το boho είναι μία τάση μόδας η οποία υιοθετήθηκε από τις αρχές του 20ου αιώνα κυρίως από γυναίκες. Η έμπνευση για αυτή την τάση προήλθε από το hippie στυλ αλλά και το gipsy. H boho τάση θέλει τα ρούχα να είναι αέρινα, όχι κολλητά αλλά και τα χρώματα να είναι έντονα. Επίσης θέλει φαρδιές κορδέλες στα μαλλιά αλλά και πολλά έντονα κοσμήματα. Πώς θα τα συνδυάσεις όλα αυτά; Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε και να σου δώσουμε ιδέες για το πώς μπορείς να πετύχεις το boho στυλ που θέλεις.

Αρχικά, μπορείς να συνδυάσεις μία παντελόνα τύπου ζιπ κιλότ σε έντονο χρώμα μαζί με ένα κολλητό μπλουζάκι και από πάνω μία ζακέτα με σχήματα ή με μπάμ χρώματα. Προσοχή! Το boho ναι μεν θέλει όλα τα ρούχα να είναι φαρδιά και με περιέργα σχήματα αλλά θέλει μεγάλη προσοχή στο να ταιριάζουν τα χρώματα αρχικά και δεύτερον τα φαρδιά ρούχα να μην σου κρύβουν την σιλουέτα σου.

Ύστερα μπορείς να συνδυάσεις ένα αέρινο πουκάμισο μαζί με μία καμπάνα τζίν παντελόνι ή με ένα κολάν. Στα μαλλιά προτίμησε μία κορδέλα που να ταιριάζει με τα χρώματα που φοράς  και το πιο βασικό τα κοσμήματα τα οποία θα επιλέξεις να είναι ογκώδη και σε έντονα χρώματα.

Έπειτα, μπορείς εύκολα να συνδυάσεις μια φαρδιά και κυρίως μάξι φούστα με ένα ζιβάγκο κολλητό ή ένα crop top και από πάνω το δερμάτινο τζάκετ σου ή με το τζίν τζάκετ σου.

Τέλος, μπορείς να διαλέξεις μία παντελόνα με σχέδια που είναι πολύ στην μόδα και να την συνδυάσεις με ένα κοντομάνικο ή με ένα crop top και από πάνω την πλεκτή ζακέτα σου.

Ότι και να διαλέξεις να ξέρεις πως το στυλ boho θέλει την γυναίκα να μην φοβάται τα έντονα χρώματα και να πειραματίζεται με διαφορετικά prints. Γι’αυτό λοιπόν μην φοβάσαι να διαλέξεις χρώματα τα οποία δεν είναι πολύ συνηθησμένα και έντονα πατρόν.

Εάν ψάχνεις και εσύ τα απόλλυτα boho ρούχα για ρίξε μία ματιά εδώ:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει