Τζιν φούστα το απόλυτο must της άνοιξης

Τζιν Φούστες - Άνοιξη

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Η άνοιξη έρχεται με γοργούς ρυθμούς και σε προετοιμάζει για το απόλυτο ανοιξιάτικο must που δεν είναι άλλο από τις τζιν φούστες. Οι τζίν φούστες είναι ένα ανάλαφρο ρούχο που μπορείς να το φορέσεις στην αρχή της άνοιξης με καλσόν αλλά και το καλοκαίρι. Σε κρατάει δροσερή και πάντα μέσα στην μόδα. Οι τζίν φούστες πλέον δεν είναι μόνο στο κλασσικό χρώμα του σκούρου ή του ανοιχτού μπλέ. Οι συγκεκριμένες φούστες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις άλλες καθώς μπορείς να τις βρείς σε έντονα ανοιξιάτικα χρώματα .

Οι συμβουλές για τις συγκεκριμένες  φούστες είναι απλές . Αρχικά μην τις φοράς με ψηλές μπότες γιατί είναι καθαρά ανοιξιάτικο κομμάτι ενώ αν το συνδυάσεις με τις ψηλές σου μπότες θα είναι πιο χειμωνιάτικο. Τόλμησε να το συνδυάσεις με τα sneakers σου ( ότι χρώμα και να είναι ) , με τα oxford σου, τις μπαλαρίνες ή και τα κοντά μποτάκια σου.

Έπειτα μπορείς να επιλέξεις από πάνω ένα κολλητό ζιβάγκο κυρίως μαύρο ή άσπρο που είναι τέλειος συνδυασμός. Ακόμα μπορείς να επιλέξεις ένα τοπάκι (κυρίως άσπρο ) από μέσα από την φούστα και ένα τζίν πουκάμισο από πάνω ή και ένα τζίν μπουφάν. Τέλος μπορείς να το συνδυάσεις με ένα πουκάμισο τύπου διαφάνεια ή και με ένα απλό άσπρο πουκάμισο.

Αξεσουάρ που θα αναδείξουν το στυλ σου είναι πρώτο από όλα οι ζώνες. Μπορεί να σου φαίνεται όχι και τόσο σημαντικό αλλά πίστεψε με είναι. Η ζώνη τονίζει την μέση, καλύπτει ατέλειες και κάνει να πέφτει το μάτι στο συγκεκριμένο σημείο. Έπειτα οι καινούριες ζώνες με τα μεταλλικά στοιχεία είναι must και ταιριάζουν τέλεια με τις τζιν φούστες.

Τελευταίο και καλύτερο είναι το αξεσουάρ στα μαλλιά. Εάν επιλέξεις έναν nutral συνδυασμό (δηλαδή όχι με πολλά χρώματα) επίλεξε και μία κορδέλα ή ένα φουλάρι που θα μπορείς να το βάλειςι στα μαλλιά σου σε στυλ τουρμπάνι. Θα αναδείξει το ντύσιμο σου και θα προσθέσει μία ευχάριστη και όμορφη ανοιξιάτικη τσαχπινιά.

Εάν ψάχνεις και εσύ τις πιο ανοιξιάτικες τζιν φούστες τις έχουμε εδώ. Αρκεί να ρίξεις μία ματιά εδώ:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει